Bruidsfotografie Den Bosch – M+R

Bruidsfotografie Den Bosch - Foto van de bruiloft van M&R, in Den Bosch

Bruidsfotografie Den Bosch – Bruiloft in het stadhuis van Den Bosch

Afgelopen vrijdag trouwden Maike en Roel, in Den Bosch, en ik was erbij om hun bruiloft te fotograferen. Ik arriveerde ’s morgens bij hen thuis, waar Maike op dat moment nog druk bezig was met de voorbereidingen. Ik kon meteen aan de slag met het fotograferen van de jurk, de schoenen en de accessoires van Maike, en nadat ze haar jurk aan had, was het tijd voor Roel om Maike op te komen halen. We vertrokken vervolgens naar een nabijgelegen stuk dijk waar een prachtig stuk groen lag, voor de fotoshoot. Onderweg daar naartoe reden we door een ontzettend mooi weggetje met aan weerszijden een mooie bomenrij, en uiteraard reden we daar nog even naar terug om ook daar nog wat foto’s te maken ;-)

Na de fotoshoot was het tijd voor de lunch, en hierna vertrokken de daggasten en ikzelf naar Hotel van der Valk in Vught, waar een erg toffe bus ons stond op te wachten om ons naar de binnenstad van Den Bosch te brengen, voor de ceremonie in het stadhuis. De ceremonie zelf was prachtig, en na afloop maakten we eerst nog wat foto’s op de trappen voordat we weer terug naar het hotel vertrokken, voor de taart en bubbels. De taart vond ik geweldig, hij bestond helemaal uit Bossche Bollen!

Tegen zessen ging het gezelschap aan tafel voor het diner, en nadat ik daar ook nog wat sfeerbeelden van gemaakt had, zat mijn dag er alweer op. Ik heb enorm genoten van het fotograferen van de bruiloft van Maike en Roel, en ik hoop dat ze zelf een geweldige dag gehad hebben, en dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Den Bosch?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Den Bosch en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Den Bosch!

Hermien Visser9 oktober - 12:59

Wat een prachtige foto’s! Wat een mooie herinnering aan deze geweldige dag!

Mirjam Romijn9 oktober - 14:11

Wat een stralend bruidspaar.. Prachtig gevangen in jouw mooie foto’s…

Mirjam9 oktober - 16:13

Hey meisje,
Wat een mooie reportage heb je weer gemaakt. Wat een heerlijk stralend bruidspaar. Je hebt het goed gezien hoor, dat weggetje met die bomenrij is een prachtig decor voor heel mooie romantische foto’s. En dan die bus… wat een beauty.
Je hebt alle mensen, het bruidspaar en ook alle gasten geweldig mooi op de gevoelige plaat weten vast te leggen. Je kunt de heerlijke sfeer gewoon proeven, net als die bossche bollen haha…
Ik ben en blijf trots hoor meisje…
Liefs van mij,
XXX

Jenske Schuring10 oktober - 19:19

Ziet erg super gaaf uit, mooie foto’s en een leuk bruidspaar.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu