Bruidsfotografie Delft – N+S

Bruidsfotografie Delft - Foto van de bruiloft van N+S, bij de Vijverschie in DelftBruidsfotografie Delft – Bruiloft bij de Vijverschie

Half juli mocht ik de ontzettend mooie bruiloft van dit al even mooie koppel fotograferen, in Den Haag en Delft. Ik begon mijn dag bij hen thuis, om de voorbereidingen van de bruid te fotograferen. Nadat de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst gezien hadden in hun prachtige bruidskleding, gingen we op pad voor de fotoshoot. Ze wonen in de buurt van een mooie tuin, die op dat moment helemaal in bloei stond, en we maakten daar de foto’s van hen samen. Ik kon heerlijk ‘spelen’ met diepte en door en over bloemen heen fotograferen, super tof!

Na de fotoshoot vertrokken we naar de locatie voor de rest van de dag, de Vijverschie in Delft. Daar waren de gasten inmiddels ook al gearriveerd, en nadat het bruidspaar daar feestelijk met bellenblaas onthaald was, kon direct de ceremonie van start gaan. Deze was prachtig, en kon dankzij het onwijs mooie weer die dag lekker in de tuin van de locatie plaatsvinden. Na afloop van de ceremonie was er een momentje voor de kids van de school waar de bruid werkt, om een mooi lied te zingen en om het bruidspaar te overladen met lieve, soms zelfgemaakte, cadeautjes, voordat het bruidspaar de taart ging aansnijden en de borrel voor de volwassenen van start ging.

Tegen het einde van de middag begon de barbecue, en tijdens het eten vonden er enkele mooie en leuke speeches plaats van familieleden, en werd er een hilarisch spel gespeeld met en door het bruidspaar en de ceremoniemeesters. De sfeer zat er goed in, en iedereen genoot. Heerlijk! Nadat de avondgasten ook waren gearriveerd, en de openingsdans gedanst was door het bruidspaar, kon het feest losbarsten.

Ik vond het super om deze prachtige bruiloft voor dit lieve koppel te hebben mogen fotograferen, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s.

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Delft?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Delft, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Locatie: Vijverschie

Mirjam Romijn18 september - 16:55

Wat een super mooie reportage. Bijna een droom. Prachtig vastgelegd.

Mirjam18 september - 18:56

Hey meisje,
Een droom van een locatie, een wolk van een jurk, een prachtig bruidspaar, geweldig mooi weer, heerlijk ontspannen gasten, lekker eten en drinken, een heerlijk sfeertje…
Kortom alle ingrediënten om een geweldige bruiloft te hebben en jij heb het allemaal gevangen.
Zo trots op je…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu