Preview: Bruidsfotografie Delft – Florence en Mark

Bruiloft Florence en Mark-15Vorige week vrijdag, op 17 mei 2013, trouwden Florence en Mark, in het mooie Delft. En ik mocht erbij zijn om de dag te fotograferen!

Ik startte mijn dag bij hen thuis in Berkel en Rodenrijs, waar op dat moment de laatste voorbereidingen nog in volle gang waren, en een gezellige drukte heerste en ook de daggasten al aanwezig waren. Alleen de ouders en de (overigens superstoer geklede!) kids van het bruidspaar waren aanwezig, dus het was een gezellig en knus groepje. Nadat Florence en Mark elkaar voor het eerst in hun trouwkleding gezien hadden, vertrokken we richting Delft, voor de fotoshoot. Omdat het weer niet helemaal optimaal was (lees: het regende vrijwel de hele dag), hadden Florence en Mark besloten voor de fotoshoot uit te wijken naar een binnenlocatie, namelijk de oude lijm- en gelatinefabriek waar nu Lijm en Cultuur in gevestigd is. Wat een toffe locatie! We konden in meerdere ruimtes aan de slag, en hebben een, al zeg ik het zelf, erg gave serie foto’s gemaakt.

Hierna vertrokken we naar het stadhuis, voor de ceremonie. Omdat we iets te vroeg arriveerden, genoot het hele gezelschap eerst nog even van een lekkere kop koffie of thee bij een koffiezaakje op de markt, voordat we het stadhuis binnen gingen. Heerlijk, zo’n fijn ontspannen sfeertje! De ceremonie zelf was ook geweldig, en na afloop vertrokken we, na eerst nog wat groepsfoto’s te hebben gemaakt, weer naar het huis van Florence en Mark. Daar aangekomen sneden ze eerst de taart aan en werd er een toost uitgebracht op het kersvers getrouwde koppel. Hierna vertrok het gezelschap naar een restaurant voor het diner, en zat mijn dag er alweer op. Ik vond het geweldig om erbij te hebben mogen zijn, en ik hoop dat Florence en Mark deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Anneke Driessen26 mei - 21:08

Hi Sanne wat een prachtige foto’s heb je gemaakt!
Zo treffend hoe je met name Mark en Floor hebt gefotografeerd maar zeer zeker ook hoe je de boys op de foto hebt gezet!! Super!
Echt een hele mooie reportage die ook heel goed weergeeft hoe de sfeer was die mooie (weliswaar regenachtige)dag!
Je inleiding voorafgaand aan de foto’s vond ik ook erg mooi om te lezen! Het is zoals het was… een prachtige en sfeervolle dag!

Groetjes,
Anneke

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu