Bruidsfotografie De Lier – C+R

Bruidsfotografie De Lier - Foto van de bruiloft van C&R

Bruidsfotografie De Lier – Bruiloft bij Boerderij Burgersdijk

Afgelopen vrijdag mocht ik de prachtige bruiloft van Caroline en Ronald fotograferen, in De Lier. Ik arriveerde aan het begin van de middag bij het bruidspaar thuis, waar iedereen zich op dat moment nog heerlijk relaxed aan het voorbereiden was. Ik kon meteen lekker aan de slag met het vastleggen van de details, en met het fotograferen van de nieuwe kip, waar dochter Marissa apetrots op is :-)

Toen iedereen klaar was, vertrokken we met z’n allen naar Boerderij Burgersdijk, waar de ceremonie en het feestje zouden plaatsvinden. Daar aangekomen stonden de gasten hen al met bellenblaas op te wachten, en nadat iedereen plaatsgenomen had in de prachtige tuin kon de ceremonie beginnen. Het is altijd zo fijn als er buiten getrouwd kan worden! Iedereen geniet dan niet alleen van elkaar en het mooie moment, maar ook van het zonnetje, heerlijk!

Na afloop van de ceremonie was er eerst tijd voor felicitaties en een toost, voordat er aangevallen kon worden op de door Caroline zelf gemaakte Sweet Table. Wat zag die er mooi uit, en wat had ze er een hoop aandacht aan besteed! Supergaaf :-) Hierna gingen wij even naar een nabijgelegen natuurgebied, om eerst wat foto’s samen met de kids te maken, en vervolgens ook nog een serie foto’s van Caroline en Ronald samen.

Toen we weer terugkwamen bij de boerderij, begonnen de eerste gasten voor de borrel ook zo langzamerhand te arriveren, en werd het gezellig druk op het terras. Iedereen had het enorm naar zijn of haar zin, en toen de barbecue aangezet werd kon er ook heerlijk gegeten worden.

Ik vond het super om deze prachtige dag te hebben mogen vastleggen voor dit ontzettend lieve en leuke koppel, en ik hoop dat Caroline en Ronald genoten hebben van hun bruiloft! En dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk :-)

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie De Lier?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie De Lier en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie De Lier!

Mirjam Romijn11 juni - 10:58

Prachtige romantische shoot… ik geniet van de mooie plaatjes…

Mirjam11 juni - 12:59

Hey meisje,
Wat een heerlijke reportage… Ik zie een kip en ik zie haakwerk, gelijk al in de eerste paar foto’s.. Dit kan niet meer stuk. En als ik verder kijk, zie ik allemaal heel erg mooie ontroerende foto’s. Wat een super gave locatie ook om te trouwen… Heel erg mooi gedaan meisje…
Ik ben en blijf trots!
Liefs van mij,
XXX

Bettina Van Heugten11 juni - 13:42

Super mooie fotos

Caroline17 juni - 22:14

Hallo moeder van Sanne!
Bedankt voor de mooie complimenten! Zijn al die uren haken (door mijn moeder in dit geval)en het maken/borduren van het ringenkussen niet voor niks geweest, haha! Zóveel dingen en details die ik zelf gemaakt had en nu bij elkaar zag op oa. de Sweet Table…super!
Kippie is de trots van onze dochter, geweldig dat Sanne haar zo mooi op de foto gezet heeft! De locatie was inderdaad werkelijk prachtig…net een sprookje! We zijn NU al helemaal enthousiast over dit “voorproefje” en erg benieuwd naar de rest! Wat was het een waanzinnig mooie dag en wat heeft Sanne het mooi vastgelegd!!

Caroline

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu