Preview – Bruidsfotografie De Bilt – Geanne en Arjan

Bruiloft Geanne en Arjan-16Gisteren, op een regenachtige vrijdag 14 september, was ik in het mooie De Bilt om de bruidsfotografie voor het huwelijk van Geanne en Arjan te verzorgen. Ik arriveerde ’s morgens bij hen thuis, waar Geanne zich op dat moment aan het voorbereiden was, en een gezellige drukte heerste. Ik kon meteen beginnen met het fotograferen van de laatste voorbereidingen voordat Arjan Geanne kwam ophalen, en we naar het Van Boetzelaerpark vertrokken voor de fotoshoot. Hoewel het weer het tijdens de shoot soms enorm liet afweten, en we regelmatig moesten schuilen voor de regen, hebben we een onwijs gave serie foto’s kunnen schieten. De vaste bewoners van het park, de eenden en ganzen, vonden alle commotie maar wat interessant, en al gauw hadden we een complete delegatie om ons heen scharrelen, en werden al onze bewegingen nauwlettend in de gaten gehouden. Behalve dat dit erg grappig was, leverde het ook een paar leuke platen op, waaronder eentje van de ganzen die heerlijk bijdehand dwars door het beeld kwamen waggelen. Geweldig!

Na de fotoshoot vertrokken we richting het ouderlijk huis van Arjan, waar de daggasten zich al aan het verzamelen waren, voor de lunch. Hier kon ik ook mooi een paar mooie detailfoto’s schieten van de ringen, voordat we naar het gemeentehuis in Bilthoven vertrokken voor de ceremonie. Na de ceremonie hadden we gelukkig een periode van droog weer, en konden we de groepsfoto’s bij het gemeentehuis maken, voordat we naar de Zuiderkapel vertrokken voor de prachtige kerkdienst. Deze dienst werd gedeeltelijk geleid door de moeder van Geanne, waardoor het geheel een ontzettend mooi en persoonlijk tintje kreeg.

Ik vond het, ondanks alle regen en nattigheid, een geweldige dag om te fotograferen, en ik hoop dat Geanne en Arjan van hun trouwdag genoten hebben, en deze eerste foto’s mooi zullen vinden! Geanne en Arjan, bedankt dat ik erbij mocht zijn!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Henk Jan Top15 september - 16:55

Wow!!!! Een heel erg trotse broer. Het was een schitterende dag. Liefs HJ

Maria van Dijk15 september - 17:19

Jee Sanne, het is weer een prachtige reportage. En die ganzen, dat is toch bijzonder, geweldig! Complimenten!

Corina de Vries-Top15 september - 17:21

Wat een prachtige foto’s van een mooi bruidspaar!!!!

Saskia Passchier-Top15 september - 17:37

Wat een Super-mooi en vooral gelukkig stel!!! En wat was het een gezellig feest!!

Mark Brandsma15 september - 17:40

Zit er geweldig uit Geanne en Arjan.
Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Toch erg veel geluk samen gewenst en gefeliciteerd!

Anne-Marie Van Doorn Brink15 september - 20:49

Leuke foto’s! En wat bijzonder dat jullie mannetje er bij was! Mooi..

Sanne Van de Berg15 september - 22:09

Dank je wel Maria!

Sanne Van de Berg15 september - 22:09

Dank je wel!

Mirjam Romijn16 september - 10:50

Wat een mooie reportage weer. Die ganzen waren blij dat ze even mee mochten doen. Stonden ze even heerlijk in de belangstelling en het levert nog leuke plaatjes op ook. Zo over dat bruggetje, wat leuk. De grote foto met de papaplu is echt heel mooi… Super gedaan weer meisje…

Mirjam16 september - 12:52

Hallo meisje,
Wat heb je weer een mooie reportage afgeleverd. Super gedaan. Ik vind het ook zo leuk dat je gewoon een foto maakte van die ganzen over dat bruggetje… Leuk detail dus…
Wat was ook dit weer een mooi bruidspaar, en dat boeket op die boomstam met mos… Zo mooi!
Dit bruidspaar moet gewoon wel heel blij zijn met deze mooie foto’s.
Je weet het nog hè; trots ben ik!
Liefs van mij,
XXX

Carla Rus16 september - 14:13

Wat een prachtige foto’s, wat een prachtige dag! Fijn om er op deze manier toch een beetje bij te kunnen zijn. Veeel liefs, Carla

Arjan en Geanne16 september - 15:19

Hoi Sanne,

Wow! Wat een mooie foto’s heb je gemaakt van onze bruiloft. We blijven ze steeds opnieuw kijken en zijn er stil van! We zijn ontzettend benieuwd naar de rest van de foto’s en naar het fotoalbum wat we graag door je laten maken!
We zijn echt superblij dat je onze bruiloft wilde fotograferen, je bent een hele goede fotograaf, en daarnaast zeker ook een super leuke vrouw om bij je bruiloft aanwezig te hebben! Super bedankt daarvoor!

Groetjes Arjan en Geanne

Pieter Van't Oosten16 september - 19:30

Weer een getrouwde neef erbij, proficiat nogmaals!!

Connie van Beelen16 september - 21:09

Wat een schitterende foto’s!! Complimenten hoor Sanne! Ik kijk al uit naar de rest van de foto’s! Maar een mooiere herinnering als deze lijkt mij moeilijk haalbaar!
Het was ook een fantastische dag! Ondanks het weer!

Hilbrand &Anneke top16 september - 22:32

Wat een prachtige foto’s en wat een mooi feest en wat leuk dat ze zo snel al beschikbaar zijn

Sanne Van de Berg17 september - 09:30

Dank je wel! Heel erg leuk om te horen! En het was inderdaad een fantastische dag :-)

Sanne Van de Berg17 september - 09:30

Dank je wel voor het compliment over de foto’s! Erg leuk om te horen :-)

Sanne17 september - 11:31

Hoi Arjan en Geanne,

Wat super dat jullie de foto’s mooi vinden! Daar word ik blij van :-)
Dank jullie wel voor alle mooie complimenten, dat vind ik heel erg leuk om te horen!

Groetjes,
Sanne

Sanne Van de Berg17 september - 15:12

Dank je wel mam! Dat met die ganzen was echt heel erg leuk, en super dat ze precies tussen ons in kwamen langslopen, pal voor de camera, echt geweldig :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu