Bruidsfotografie Bunnik – D+G

Bruidsfotografie Bunnik - Foto van de bruiloft bij de LandgoederijBruidsfotografie Bunnik – Bruiloft bij De Landgoederij

Half maart trouwde dit ontzettend gezellige koppel, bij De Landgoederij in Bunnik, en ik mocht de bruidsfotografie verzorgen! Ik begon mijn dag bij het ouderlijk huis van de bruidegom, om zijn laatste voorbereidingen te fotograferen, voordat ik bij het bruidspaar thuis de voorbereidingen van de bruid ging fotograferen. De bruidegom en zijn ouders vertrokken wat later dan ik, zodat de bruid rustig de tijd zou hebben om zich klaar te maken voordat haar geliefde verloofde haar kwam ophalen :-)

Na het ophaalmoment en de ontzettend lieve first look van het bruidspaar, vertrokken we naar Zeist, waar bij Groot Heidestein het eerste deel van de fotoshoot zou plaatsvinden. We hadden prachtig weer, hoewel het wel een tikkeltje koud was in de wind. Gelukkig was de bruid stoer genoeg om wel in die wind te willen poseren voor de foto’s! Nadat we klaar waren bij Groot Heidestein, reden we naar de Koepel van Beerschoten-Willinkshof, in Driebergen, voor het tweede deel van de fotoshoot. Ook hier schoten we weer een aantal toffe foto’s, voordat we naar de laatste (en belangrijkste!) locatie van de dag vertrokken: De Landgoederij. Daar aangekomen stonden de gasten al op het bruidspaar te wachten, en nadat we een groepsfoto met alle aanwezigen hadden gemaakt, gingen we gauw naar binnen voor de ceremonie. Die was prachtig, hier en daar ontroerend maar ook af en toe erg grappig, precies goed dus!

Na afloop van de ceremonie sneed het bruidspaar de prachtige bruidstaart aan, waarna de borrel van start kon en de band begon met spelen. De sfeer zat er al gauw goed in, en iedereen leek het prima naar zijn of haar zin te hebben. Tegen het einde van de borrel maakten we nog even een paar groepsfoto’s met de vrienden en familie, voordat het gezelschap aan tafel ging voor het diner. Na een geweldige speech van de vader van de bruidegom zat mijn dag er alweer op, en genoot het koppel van de rest van hun avond.

Ik vond het super om deze mooie dag te hebben mogen vastleggen voor dit gezellige bruidspaar, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Bunnik?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Bunnik en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Locatie Ceremonie: De Landgoederij, Bunnik

Alexander Tromp4 mei - 20:13

Nice!

Mirjam Romijn4 mei - 21:23

Wat een prachtige reportage…. en…. het koepeltje. het welbekende koepeltje… wat leuk!

Mirjam4 mei - 23:25

Hey meisje,
Wat een heerlijke, mooie reportage. Prachtig bruidspaar en heel mooie foto’s… En ja hoor, het koepeltje, hoe vaak zijn we er in het verleden niet langs gereden.
Dan dan ook nog zo’n stoere band. Dit moet echt een heerlijk feest geweest zijn.
Ik ben trots!!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu