Bruidsfotografie Boskoop – R+J

Bruidsfotografie Boskoop - Foto van de bruiloft van R&J bij Flora BoskoopBegin augustus trouwden Rianne en John, bij Flora in Boskoop, en ik was erbij om de bruidsfotografie te verzorgen! Ik begon mijn dag tegen het einde van de ochtend, en startte met het fotograferen van de laatste voorbereidingen van Rianne, voordat ze naar Boskoop vertrok, waar John en de daggasten reeds op haar wachtten. Daar aangekomen kon de ceremonie direct van start gaan. De ceremonie zelf was prachtig, en omdat het zulk ontzettend lekker weer was, kon het gezelschap na afloop buiten heerlijk genieten van het zonnetje, en van een heerlijk stukje bruidstaart. De sfeer zat er goed in, en iedereen had het prima naar zijn of haar zin.
Tussendoor glipten Rianne, John en ikzelf er een poosje tussenuit, om foto’s te maken van hen samen, in de naastgelegen rozentuin. Vervolgens voegden we ons weer bij de gasten, om nog even van de gezelligheid op het terras te kunnen genieten voordat we weer naar binnen gingen voor het diner.
Tijdens het diner werden enkele prachtige (maar ook hilarische!) speeches gehouden, onder andere door John zelf, en door enkele familieleden en vrienden van het bruidspaar. Ook tijdens het diner zat de sfeer er goed in, er werd flink gelachen, en genoten van het heerlijke eten.
Na afloop van het diner kwamen langzaamaan de eerste gasten voor het feest binnendruppelen, en omdat het nog altijd geweldig weer was, werd er op het terras genoten van een heerlijke kop bruiloftsthee. Deze thee was door Rianne en John zelf samengesteld, en Rianne had zelfs lavendelsuiker weten te vinden voor erbij, zo gaaf!
Ik vond het geweldig om deze mooie dag te hebben mogen fotograferen voor dit erg gezellige bruidspaar, en ik hoop dat Rianne en John een geweldige dag gehad hebben!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotograaf Boskoop?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Locatie: Flora Boskoop

Mirjam Romijn5 oktober - 16:28

Prachtige shoot, vol met heel mooie momenten, dat zie je zo… Genieten..!

Mirjam5 oktober - 18:29

Hey meisje,
Wat een heerlijke bruiloft moet dit geweest zijn. Je ziet zo dat de dag vol zat met heerlijke momenten. En de kleuren zijn ook super, al dat lavendel… het zal vast ook heerlijk gegeurd hebben…
Prachtig gedaan, ik ben en blijf zo trots…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu