Bruidsfotografie Antwerpen en Leiden – A+P

Bruidsfotografie Antwerpen en Leiden - Foto van de bruiloft van A+PBruidsfotografie Antwerpen – Kerkdienst bij de Oosters Orthodoxe kerk in Antwerpen

Eind augustus mocht ik gedurende twee dagen het prachtige huwelijk van dit ontzettend lieve en mooie koppel fotograferen, in Leiden en Antwerpen.

Op vrijdag startte ik mijn dag bij het bruidspaar thuis, waar de bruidegom zijn aanstaande zou komen ophalen. Nadat zij elkaar voor het eerst gezien hadden die dag, vertrokken we naar het Katwijkse strand voor het eerste deel van de fotoshoot. We schieten een aantal mooie platen van hen samen, en met de familie, voordat wr naar de Leidse binnenstad vertrokken voor het tweede deel, bij de Burcht en de Hooglandse Kerk. Ook hier schoten we een aantal heerlijk romantische foto’s, voordat we naar de  Engelbertha Hoeve vertrokken, waar de gasten ook zo langzaamaan arriveerden. Toen iedereen aanwezig was, vertrokken we per boot weer naar de binnenstad, waar op het stadhuis de ceremonie zou plaatsvinden.

Ook na de ceremonie lag de boot weer op ons te wachten, en werden het bruidspaar en de gasten getrakteerd op een boottocht door de Leidse grachten, voordat we weer arriveerden bij de Engelbertha Hoeve. Daar aangekomen stond de bruidstaart al op het koppel te wachten, en kon na een korte toost van de bruidegom de borrel van start. Na een heerlijk diner, en daarna een spetterende openingsdans van het bruidspaar, kon het feest ’s avonds losbarsten.

De volgende dag vertrokken we rond het middaguur naar Antwerpen, waar de kerkdienst die dag zou plaatsvinden, bij de Oosters Orthodoxe kerk in Antwerpen. Wat een ontzettend mooie dienst was dit! De dienst was tweetalig, Roemeens en Engels, zodat de Nederlandse gasten en de bruidegom het ook zouden kunnen volgen, en bestond uit vele mooie rituelen. De mooiste daarvan was het moment met de kronen, dit vond ik erg indrukwekkend. De hele dienst was behoorlijk indrukwekkend, overigens :-)

Ik vond het geweldig om deze twee prachtige dagen te hebben mogen fotograferen voor dit lieve koppel, en ik hoop dat zij genoten hebben van hun bruiloft!

Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Antwerpen of Bruidsfotografie Leiden?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Antwerpen, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Locatie: Engelbertha Hoeve

Bruidsfotografie Antwerpen – Kerkdienst bij de Oosters Orthodoxe kerk in Antwerpen

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu