Bruidsfotografie Amsterdam – Z&L

Bruidsfotografie Amsterdam - Foto van de prachtige Chinese bruiloft van ZJ en Lucas

Bruidsfotografie Amsterdam – Chinese bruiloft bij Level Eleven

Afgelopen maandag mocht ik de prachtige Chinese bruiloft van ZJ en Lucas fotograferen, in Amsterdam. Ik startte mijn dag bij de locatie waar ZJ zich aan het voorbereiden was, om foto’s van de jurk en de andere details te maken, en van de voorbereidingen natuurlijk, voordat ik twee straten verder wandelde, naar het huis van Lucas en ZJ, waar Lucas zich aan het voorbereiden was. Erg leuk om op deze manier van beide de voorbereidingen te kunnen vastleggen!

Voordat Lucas en ZJ elkaar voor het eerst konden zien die dag, moesten Lucas en zijn groomsmen eerst een aantal opdrachten uitvoeren voor het deurspel. Dit tot groot vermaak van de aanwezige gasten, vooral de kids hadden de grootste lol vanaf hun plekje net voorbij de voordeur :-) Vervolgens was het tijd voor de theeceremonies. Dit vond ik prachtig om te zien en te mogen fotograferen! Na de theeceremonie op de locatie waar ZJ zich bevond, vertrok het hele gezelschap naar het huis van ZJ en Lucas, waar de theeceremonie voor de rest van de familie plaatsvond. Hierna was het tijd om naar het centrum van Amsterdam te vertrekken, naar Level Eleven in de Zilveren Toren, vlakbij Amsterdam Centraal. Wat een toffe locatie! Het uitzicht was geweldig, en (niet geheel onbelangrijk) het licht ook!

Hier begon toen iedereen gearriveerd was de erg mooie en ontroerende ceremonie. Ik denk dat bijna iedereen wel een zakdoekje in de aanslag had, want hier en daar werden prachtige woorden gezegd die ZJ en Lucas over elkaar gezegd hadden, en dat was ontzettend mooi om te horen! Na afloop van de ceremonie stonden de taarten en cupcakes al klaar, en kon het bruidspaar na een toost de taart aansnijden. Ook stond er een tafel vol lekkernijen klaar voor de gasten, en iedereen genoot zichtbaar van al het lekkere eten, en van elkaars gezelschap. Heerlijk, zo’n sfeertje!

Aan het begin van de avond verplaatste het gezelschap zich naar Maarssen, naar wokrestaurant De Mallejan, waar halverwege de avond het diner zou beginnen. Het was gezellig druk, en ook hier heerste weer dat gezellige sfeertje wat ’s middags ook al in Amsterdam hing. Iedereen zat bij elkaar aan grote tafels, en er werd druk gekletst en van de live muziek genoten. ZJ en Lucas vormden het stralende middelpunt van dit alles, en ik denk dat zij een geweldige dag gehad hebben :-) Ik heb in elk geval enorm genoten van het fotograferen van deze prachtige bruiloft, en ik hoop dat dit ontzettend lieve en mooie bruidspaar deze eerste foto’s mooi zal vinden!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Amsterdam?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Amsterdam en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie Amsterdam!

Mirjam Romijn23 maart - 11:41

Prachtig!!!

Mirjam23 maart - 12:42

Hey meisje,
Het blijft bijzonder, zo’n Chinese bruiloft, met alle ceremonies die ons vreemd zijn. Wat moet het mooi geweest zijn om daar getuige van te zijn… Prachtig vastgelegd!
Ik ben en blijf trots!
Liefs van mij,
XX

Karina G Butrón Marañon23 maart - 17:26

Wish you the best in this new path! Yoo look so happy and blessed! Love is in the air :)

Miet Kerkhofs-Vosters24 maart - 10:34

Prachtige foto’s! Heel veel geluk samen! ! !

Jamila A. Geene10 april - 15:04

Aw ZJ, je ziet er echt zo mooi en ongelofelijk happy uit! :-) love it! Gefeliciteerd en wens jullie echt het allerbeste samen!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu