Bruidsfotografie Amsterdam – N+N

Bruidsfotografie Amsterdam - Foto van de bruiloft van N&N, bij Het Rijk van de KeizerBruidsfotografie Amsterdam – Bruiloft bij Het Rijk van de Keizer

Begin mei mocht ik weer een bruidsreportage verzorgen in onze prachtige hoofdstad, bij één van mijn favoriete trouwlocaties bovendien: Het Rijk van de Keizer.

Ik arriveerde er vlak voordat de gasten aankwamen, en gezamenlijk wachtten we het bruidspaar op, die in een geweldige blauw-witte Kever aan kwamen rijden. Na eerst van een drankje en een hapje genoten te hebben in het zonnetje, verplaatste het gezelschap zich naar binnen, voor het diner. Tijdens het diner werden er enkele mooie speeches gegeven door familie en vrienden, en iedereen genoot zichtbaar van het heerlijke eten en elkaars gezelschap. Tegen het einde van het diner glipten het bruidspaar en ikzelf er eventjes tussenuit, om wat foto’s van hen samen te maken voordat de ceremonie zou beginnen. Ondanks het feit dat het best een beetje fris was, vond de ceremonie toch in het amfitheater plaats, supertof! De laagstaande zon zorgde voor een heerlijk romantisch sfeertje, en ook hier genoot iedereen weer zichtbaar, van het zingen van de bruid en het gitaarspel van de bruidegom, maar ook van alle persoonlijke momentjes met familie en vrienden die in de ceremonie verweven waren. Geweldig!

Na afloop van de ceremonie wandelde het bruidspaar door een haag van bellen naar de met champagne wachtende medewerkers van Het Rijk, en kon er op het kersverse echtpaar getoost worden. Ook de taarten stonden al op hen te wachten, en na het aansnijden daarvan kon het feest beginnen!

Ik vond het super om bij deze mooie avond aanwezig te hebben mogen zijn, en de bruidsfotografie voor dit lieve koppel te hebben mogen verzorgen. En natuurlijk hoop ik dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Amsterdam?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Amsterdam en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor meer bruidsfotografie Amsterdam!

Locatie: Het Rijk van de Keizer

Mirjam Romijn8 juni - 20:05

Wat een geweldig mooie bruiloftsreportage weer. Een heerlijke locatie en een prachtig bruidspaar… kortom; TOP!

Mirjam8 juni - 22:06

Hey meisje,
Wat een heerlijke reportage heb je er weer van gemaakt. Zo mooi allemaal, ik ben ook gek op dit soort locaties, zo lekker losjes en ontspannen. Ze hadden gelukkig ook wel heel mooi weer… scheelt toch natuurlijk…
En wat had de bruid een prachtige jurk aan… een snoepje…
Trots, altijd…
Liefs van mij,
XXX

Nicolette Klerks10 juni - 18:24

Woow, wat prachtig weer!

Vooral die muziek fosto’s, Je kan het bijna horen.. Well done!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu