Bruidsfotografie Amsterdam – J+F

Bruidsfotografie Amsterdam - Foto van de bruiloft van J+F, bij het Vondelpark en in het Amstel HotelBruidsfotografie Amsterdam – Bruiloft in het Amstel Hotel

Begin september vorig jaar mocht ik de prachtige bruiloft van dit ontzettend lieve stel fotograferen, in het Amstel Hotel in Amsterdam. De dag begon daar alleen niet, want we spraken af bij het Vondelpark, voor de fotoshoot.

We wandelden gezellig kletsend het park door, en stopten hier en daar om foto’s te maken. Gelukkig was 9 september een stralende dag, en hadden we prachtig weer. We konden tussendoor dus lekker van het zonnetje genieten, heerlijk! Na de fotoshoot reden we naar het Amstel Hotel, waar de familie en vrienden zich al verzameld hadden, en de ceremonie bijna meteen van start kon gaan. Deze was prachtig, af en toe erg ontroerend, en ik zag hier en daar traantjes van blijdschap en ontroering weggepinkt worden. Prachtig!

Na afloop van de ceremonie lag de salonboot al op het gezelschap te wachten naast het hotel, voor een gezellige rondvaart door de Amsterdamse grachten. De taart stond al klaar aan boord, en na het aansnijden daarvan, en een korte toost door de bruidegom, kon de borrel van start. Ook hier genoot iedereen zichtbaar van elkaars gezelschap, en de sfeer zat er goed in.

Bij terugkomst in het hotel stond daar de High Tea al op het gezelschap te wachten, en konden ze direct aan tafel. Een mooie speech van de vader van de bruid, en een prachtig gedicht van de zoon van de bruidegom sloten de reportage voor mij op een mooie manier af, en ik verliet hen terwijl zij nog lekker aan het genieten waren van al het lekkers :-) Grappig detail: terwijl ik het hotel verliet botste ik bijna tegen de gitarist van U2 op, zij verbleven op dat moment ook in het hotel. Oeps!

Ik vond het geweldig om deze bruiloft voor hen te hebben mogen fotograferen, en ik hoop dat het bruidspaar blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Amsterdam?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Amsterdam, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Locatie: Amstel Hotel Amsterdam

Bruidsfotografie Amsterdam – Bruiloft in het Amstel Hotel

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu