Bruidsfotografie Amsterdam – J+F

Bruidsfotografie Amsterdam Amstel HotelBruidsfotografie Amsterdam – Bruiloft bij het Amstel Hotel

Begin september mocht ik de prachtige bruiloft van dit al even prachtige koppel fotograferen, in Amsterdam. We spraken af bij het Vondelpark, om de dag te beginnen met de fotoshoot voor hen samen. We wandelden gezellig kletsend door het park, hier en daar stoppend om foto’s te maken. Het weer was geweldig die dag, en we profiteerden van een prachtig zonnetje tijdens de fotoshoot. Het bruidspaar zelf was heerlijk relaxed, en dat helpt natuurlijk ook enorm!

Na afloop van de fotoshoot vertrokken we naar het Amstel Hotel, waar de familie al op het bruidspaar wachtte en de ceremonie vrijwel meteen van start kon gaan. Deze was prachtig, hier en daar ontroerend (vooral tijdens het voorlezen van de prachtige brieven die het bruidspaar voor elkaar geschreven hadden!) maar ook erg grappig en lekker persoonlijk. Iedereen genoot zichtbaar. Na de ceremonie lag de salonboot al op het gezelschap te wachten, en vertrokken we voor een gezellige rondvaart door de Amsterdamse grachten. Ook de bruidstaart stond al klaar aan boord, en na het aansnijden daarvan kon de borrel van start.

Bij terugkomst in het Amstel Hotel was de tafel al prachtig gedekt voor een heerlijke High Tea voor het gezelschap. Na enkele lieve speeches zat mijn dag er alweer op, en vertrok ik weer naar huis. Wat een mooie dag was dit! Ik heb enorm van het fotograferen van deze bruiloft genoten, en ik hoop dat het bruidspaar een geweldige dag heeft gehad. En dat ze blij zijn met de gemaakte foto’s natuurlijk!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Amsterdam?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Amsterdam, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Locatie: Amstel Hotel

Bruidsfotografie Amsterdam – Bruiloft bij het Amstel Hotel

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu