Preview: Bruidsfotografie Amsterdam – Evita en Anne Guus

Bruiloft Evita en Anne-Guus-28Gisteren was ik in Amsterdam, onze mooie hoofdstad, voor de bruiloft van Evita en Anne Guus, in het West Indisch Huis in de binnenstad. Ik arriveerde begin van de middag bij dit prachtige monumentale pand uit 1617, waar op dat moment een gezellige voorbereidingsdrukte heerste. De eerste gasten van de bruid begonnen langzaamaan binnen te komen, en ondertussen fotografeerde ik de laatste voorbereidingen, de accessoires en het aankleden.

Om half vier begon de ceremonie in de supermooie Commandeurszaal van het huis. De ceremonie zelf was prachtig, heel erg persoonlijk en erg muzikaal, geweldig om te fotograferen dus!

Na afloop van de ceremonie was er tijd voor een toost, en sneden Evita en Anne Guus de onwijs gave bruidstaart in de vorm van een megacupcake aan. Terwijl de gasten genoten van een glaasje drinken en één van de kleinere cupcakes, die overigens net zo gaaf versierd waren als de grote, ging ik met het bruidspaar naar de nabij gelegen grachten voor de fotoshoot met hen beiden. De directe omgeving van het West Indisch Huis is prachtig, met de voor Amsterdam zo karakteristieke grachten, en we hebben daar dan ook dankbaar gebruik van gemaakt voor de fotoshoot, met supergave foto’s als resultaat!

Na de fotoshoot was er nog even tijd voor een aantal groepsfoto’s, waarna het gezelschap aan tafel ging voor het diner. Tijdens het diner gaven diverse vrienden en familieleden prachtige speeches die op momenten zowel ontroerend als hilarisch waren.

Tegen het einde van het diner begon de zaal voor het feest, de Schutterszaal, al aardig vol te lopen met de avondgasten, en na een spetterende openingsdans door het bruidspaar kon het feest beginnen!

Ik vond het een ontzettend mooie bruiloft, en ben blij dat ik deze dag voor Evita en Anne Guus mocht vastleggen! Evita en Anne Guus, ik hoop dat jullie genoten hebben van jullie bruiloft, en dat jullie deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Aline Teerhuis Offereins28 augustus - 08:14

prachtige dag, schitterende ceremonie, mooie foto’s

Petra Sprik28 augustus - 08:29

Hey, gefeliciteerd! idd mooie foto, bruidspaar.liefs

Sanne Van de Berg28 augustus - 08:37

Bedankt voor het compliment over de foto’s! Erg leuk om te horen :-)

Jolanda Krisman28 augustus - 12:14

gefeliciteerd Aline, wat een mooi plaatje. groetjes

Anke Koning28 augustus - 14:07

Gefeliciteerd!!

Corine30 augustus - 21:12

Hoi Sanne, wat maak jij toch ontzettend originele reportages. Ik kijk vaak even mee, als reageer ik niet altijd..
Mijn complimenten meid!

Anja Dobbinga31 augustus - 15:44

Wat leuk! Mooie foto’s, heb genoten!!

Sanne Van de Berg31 augustus - 21:04

Dank je wel!

Sanne2 september - 19:37

Hoi Corine!
Dank je wel voor de prachtige complimenten! Heel erg leuk om te horen :-)
Groetjes,
Sanne

Nance Vandenberg3 september - 20:29

Proficiat ☼♥☼

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu