Preview: Bruidsfotografie Alphen a/d Rijn – Linda en Bas

Bruidsfotografie Alphen aan den Rijn - Linda en Bas-43Afgelopen vrijdag mocht ik de regenachtige maar ook prachtige trouwdag van Linda en Bas fotograferen, in Alphen aan den Rijn. Ik begon mijn dag bij het ouderlijk huis van Linda, waar een gezellige drukte heerste en de kapster op dat moment ook nog druk aan het werk was. Nadat Bas Linda was komen ophalen, was er eventjes tijd om een gezellig kopje koffie of thee te drinken met de al aanwezige daggasten, voordat Linda, Bas en ik naar het Archeon vertrokken, voor de fotoshoot.

Wat een toffe locatie is het Archeon toch! Omdat het behoorlijk regende vrijdag, waren we voornamelijk gebonden aan de binnenlocaties die het Archeon te bieden heeft, maar in het Romeinse en Middeleeuwse gedeelte zijn die gelukkig genoeg te vinden, en we konden tussendoor ook nog een paar snelle foto’s buiten maken. Na de fotoshoot vertrokken we naar het Oude Raadhuis in Alphen a/d Rijn voor de ceremonie. Na afloop van de ceremonie maakten we nog even een paar groepsfoto’s buiten het raadhuis, voordat we naar de volgende locatie vertrokken: Studio Oosterman in Aarlanderveen. Hier stond de taart al op Linda en Bas te wachten, en kon na een toost en een lekker stukje taart de receptie beginnen.

Ik vond het, ondanks het natte weer, een prachtige dag, en ik hoop dat Linda en Bas van hun bruiloft genoten hebben!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam Romijn26 juni - 11:41

Wat een mooie bruiloftsreportage weer zeg. Wat leuk om het Archeon als locatie te kiezen. Ik weet nog hoe mooi het daar is… Het is ook een heel mooi bruidspaar, wat grappig zeg, een chique pak met sportschoenen eronder en een bruid in het kort, leuk om dat eens te zien… Je hebt weer prachtig werk geleverd hoor. Ik heb er van genoten…

Mirjam26 juni - 13:43

Hey meisje,
Je hebt het weer gedaan hoor, een prachtige reportage gemaakt van een heel mooi bruidspaar. Ik vind de combi van korte jurk en pak met sportschoenen heel leuk. Weer eens heel wat anders. De foto’s zijn weer heel erg mooi en de locatie is super. Het is al weer heel wat jaren geleden dat wij daar nog waren hè?
Dit stel zal vast heel erg blij zijn met deze eerste foto’s…
Ik ben o zo trots op je!
Liefs van mij,
XXX

Atie Bemer26 juni - 16:51

wat een mooie foto’s zijn het weer Sanne!!! het is ook wel heel erg leuk werk wat je hebt….

Atie Bemer26 juni - 18:23

Mooie foto’s maakt je dochter Mirjam elke keer weer genieten!! Xx

Sanne Van de Berg2 juli - 17:27

Dank je wel Atie! En inderdaad, heerlijk werk!

Sanne Van de Berg3 juli - 18:46

Ik zie nu dat ik nog helemaal niet had gereageerd op deze, sorry! Dank jullie wel :-) De sportschoenen gaven inderdaad een leuk persoonlijk tintje aan het pak, vond het erg gaaf!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu