Bruidsfotografie Alphen aan den Rijn – W+F

Bruidsfotografie Alphen aan den Rijn - Foto van de bruiloft van W+FBruidsfotografie Alphen aan den Rijn – Bruiloft bij het oude Raadhuis

Eind augustus mocht ik de bruidsfotografie verzorgen tijdens de prachtige bruiloft van dit mooie koppel, voor wie ik enkele weken daarvoor de loveshoot had geschoten in het al even mooie Enkhuizen.

Ik begon mijn dag ’s morgens bij het ouderlijk huis van de bruid, om haar voorbereidingen te fotograferen voordat de bruidegom haar op kwam halen en we foto’s van hen gingen maken in het weiland achter het huis. Hoe tof is dat? Foto’s maken in een weiland, vlakbij het schuurtje van de opa van de bruid. We moesten hier en daar uitkijken waar we gingen staan, maar dat voegde eigenlijk wel weer wat toe aan de charme, haha. Hierna vertrokken we ook nog even naar het nabijgelegen dorpsstraatje voor wat meer foto’s, voordat we weer terugkeerden.

Na een lunch met de daggasten vertrokken we naar het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn, voor de ceremonie. Deze werd geleid door een kennis van het koppel, en was daardoor heerlijk persoonlijk en hier en daar erg grappig. Iedereen genoot zichtbaar :-)

Na afloop van de ceremonie verplaatste het gezelschap zich naar Zoetermeer, waar de rest van de dag zou plaatsvinden bij restaurant De Sniep. Daar aangekomen werden er eerst ballonnen opgelaten, voordat er begonnen werd met een potje levend ganzenbord. Dit alles leverde aardig wat hilariteit op onder de gasten, en ook hier genoot iedereen zichtbaar. Toen het gezelschap aan tafel ging voor het diner, zat mijn dag er alweer op. Ik vond het super om deze mooie dag te hebben mogen fotograferen voor dit lieve bruidspaar, en ik hoop dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotografie Alphen aan den Rijn?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotografie Alphen aan den Rijn, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina!

Locatie: De Sniep

Bruidsfotografie Alphen aan den Rijn – Bruiloft bij het oude Raadhuis
Mirjam Romijn31 oktober - 13:00

Wat een mooie reportage en wat een lieve locatie om de foto’s te maken. Super gedaan.

Mirjam31 oktober - 14:01

Hey meisje,
Wat een mooie reportage weer zeg. Heel mooi gedaan en wat fijn dat je de foto’s mocht maken in het weilandje bij de schuur van opa. Die foto met de geitjes vind ik echt te gek. Die is mijn favoriet hoor.
Trots, maar dat was is toch al hoor.
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu