Preview: Bruidsfotografie Alphen aan den Rijn – Sabrina en Yorick

Bruidsfotografie Alphen a-d Rijn - Sabrina en Yorick-80Afgelopen vrijdag mocht ik de prachtige bruiloft van Sabrina en Yorick fotograferen, in Avifauna in Alphen aan den Rijn. En omdat hun ontzettend schattige en lieve hond Yobi jarig was, was het tegelijk ook een klein beetje een verjaardagsfeestje :-)

Ik arriveerde begin van de middag bij het ouderlijk huis van Sabrina, in Gouda, waar de gasten zich inmiddels ook al verzameld hadden, en Sabrina net bezig was met haar laatste voorbereidingen. Nadat Yorick haar in een stoere Hummer limo was komen ophalen, vertrok het hele gezelschap naar Alphen aan den Rijn, waar de rest van de dag zou plaatsvinden. Nadat alle gasten gearriveerd waren, kon de ceremonie beginnen. De ceremonie zelf was prachtig, en werd op geweldige wijze afgesloten door Sabrina’s moeder, samen met Yobi. Na afloop van de ceremonie was er tijd voor felicitaties, en verplaatsten we ons naar een andere ruimte, waar de supertoffe bruidstaart al klaarstond.

Na een heerlijk stukje taart en iets te drinken, en een moment voor de daggasten om het kersverse bruidspaar te feliciteren en cadeautjes te geven, wandelden we met z’n allen richting de ingang van het park, om wat groepsfoto’s te maken. Hierna wandelden de gasten het park in om wat meer van de vogels te kunnen zien, en wandelden Sabrina, Yorick en ikzelf het park in om foto’s van hen samen te kunnen maken. Tijdens het maken van de foto’s heerste een heerlijk ontspannen sfeertje, en hadden we de grootste lol. En behalve de romantische foto’s die we hebben gemaakt, leverde dat ook een aantal heerlijk vrolijke en luchtige foto’s op, geweldig!

Ik heb enorm genoten van het fotograferen van de bruiloft van dit superleuke stel, en ik hoop dat Sabrina en Yorick van hun bruiloft genoten hebben! En dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden natuurlijk :-)

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu