Preview: Bruidsfotografie Alphen aan den Rijn – Magdalena en Bas

Bruidsfotografie Alphen aan den Rijn - Magdalena en Bas-30Afgelopen vrijdag mocht ik de erg mooie en gezellige bruiloft van Magdalena en Bas fotograferen, in Alphen aan den Rijn. Ik begon mijn dag bij het ouderlijk huis van Magdalena, in Katwijk, waar Bas haar met een amfibievoertuig als bruidsauto kwam ophalen. Geweldig! Na even van een broodje en wat te drinken te hebben genoten, vertrokken we richting het centrum van Leiden, voor de fotoshoot. We gingen eerst naar de Hooglandse Kerkgracht, waar we foto’s bij de mooie bomenrij maakten, en rond de Hooglandse Kerk zelf. Hierna vertrokken we naar de Vlietlanden, om ook nog even van de amfibie auto te kunnen profiteren :-) Wat een ontzettend cool gezicht, om een auto zo het water in te zien rijden en weg te zien varen! Het tafereel trok dan ook binnen no-time aardig wat bekijks, en leverde een aantal erg toffe foto’s op.

Na de fotoshoot vertrokken we richting Alfred’s, in Alphen aan den Rijn, waar de ceremonie, het diner en het feest zouden plaatsvinden. Na afloop van de ceremonie gingen we ook nog even het naastgelegen park in, voor de groepsfoto’s en om ook nog een paar extra foto’s van Magdalena en Bas samen te kunnen maken, voordat het gezelschap aan tafel ging voor het diner. Als toetje was er de bruidstaart, die er overigens prachtig uitzag!

Inmiddels arriveerden zo langzaamaan de eerste gasten voor het feest, en na de openingsdans door Magdalena en Bas, begeleid door de erg toffe band, kon het feest flink losbarsten!

Ik heb enorm van het fotograferen van deze mooie dag genoten, en ik hoop dat Magdalena en Bas een superdag gehad hebben!

Mirjam Romijn15 september - 17:42

Wat een prachtige bruiloftsreportage weer meisje. Dat amfibie-autootje is helemaal geweldig en wat heeft de bruidegom een prachtige das om… Ik ben er helemaal weg van…

Janny Bos15 september - 18:02

Wat een schitterende reportage! Ik vind alle foto’s mooi, maar de foto van de ringen in de roos…geweldig!

Mirjam15 september - 19:44

Hey meisje,
Je hebt jezelf weer overtroffen hoor, je kunt zien dat het buiten veel minder weer is, maar binnen straalt alles… Heerlijk.
Wat een mooi bruidspaar, de das van de bruidegom vind ik super mooi. En het amfibievoertuigje is echt heel leuk gevonden. Verder zijn het de kleuren en de vrolijke stralende gezichten van zowel bruidspaar als de gasten die dit tot een heerlijk sprankelend geheel maken, en niet in de laatste plaats jouw foto’s natuurlijk.
Ik ben zoooo trots op je,
Liefs van mij,
XXX

Atie Bemer15 september - 20:38

wat een prachtige foto’s zijn het weer Sanne, mooi vak heb je gekozen lijkt me heerlijk om van al die blije mensen foto’s te mogen maken.

Creashop Scrap En Zo16 september - 11:39

Wat een mooie foto’s. Van Harte Gefeliciteerd. Leuk om te zien dat mijn (oude) buurjongen getrouwd is. Heel veel geluk samen.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu