Preview: Bruidsfotografie Alphen aan den Rijn – Linday en Glenn

Bruiloft Linday en Glenn-42Gisteren, op een regenachtige maar mooie 12-10-12, mocht ik de bruidsfotografie voor het huwelijk van Linday en Glenn verzorgen, in Alphen aan den Rijn. Ik begon mijn dag bij Linday en Glenn thuis, waar Glenn op dat moment net op het punt stond te vertrekken naar het ouderlijk huis van Linday om haar op te gaan halen, en ik nog mooi zijn vertrek kon fotograferen voordat ik achter hem aan reed. Aangekomen bij het huis van Linday’s ouders ging ik voor Glenn uit de trap op naar de zolderverdieping, waar Linday haar bruidegom stond op te wachten in haar prachtige jurk (die donkerrode borduursels vind ik zo ontzettend gaaf!).

Vervolgens vertrokken we naar het Bospark in Alphen voor het eerste gedeelte van de fotoshoot. Het weer was al de hele dag een beetje dreigend, en tijdens de shoot vielen er dan ook regelmatig wat druppels, maar gelukkig konden we goed schuilen onder de bomen in het park, en hadden we helemaal geen last van de regen. Nadat we een aantal mooie foto’s gemaakt hadden in het Bospark, vertrokken we richting de Zegerplas voor het tweede deel van de fotoshoot. Omdat we ook hier weer even moesten schuilen onder de bomen, had ik tussendoor mooi de tijd om de detailfoto’s van de erg mooie ringen van Linday en Glenn te maken, uiteraard tussen de bloemen van Linday’s boeket.

Na de fotoshoot hadden we even tijd voor een lekker broodje bij Linday’s ouders thuis, voordat we richting het gemeentehuis vertrokken voor de ceremonie. Deze was behalve heel erg mooi, ook superpersoonlijk, en ontzettend grappig op sommige momenten, en omdat Linday en Glenn dol zijn op hun katten, had de ambtenaar twee schattige kattenbeeldjes meegenomen die hij tijdens de ceremonie aan hen gaf. Na afloop van de ceremonie maakten we eerst nog wat groepsfoto’s op de trappen in het gemeentehuis, voordat we vertrokken naar de laatste locatie, Restaurant de Lelie, waar de door Linday en haar moeder zelf gemaakte taart al klaar stond. En wat een gave taart was dat! Ik mocht gelukkig ook een stukje proeven, en hij was behalve gaaf ook nog eens heel erg lekker! :-)

Ik vond het een prachtige dag, en heb genoten van het fotograferen van het huwelijk van dit toffe bruidspaar. Linday en Glenn, ik hoop dat jullie een superdag hebben gehad!

Shirley van Lienden13 oktober - 09:37

super gaaf mop

Mirella Timmers-de Geus13 oktober - 09:45

Wauw die op die steiger in het water.. Prachtige lijnen…x

Sanne Van de Berg13 oktober - 09:46

Dank je wel Mirella! :-)

Sanne Van de Berg13 oktober - 09:46

Tnx Shirley! :-)

Jennefer Hessels13 oktober - 09:59

Heel mooi wederom!! Ben fan van je foto’s!

Melanie Caitlin13 oktober - 10:11

Hier sluit ik me bij aan – super gedaan!

Tilly Ammerlaan13 oktober - 10:15

Wat zijn ze weer prachtig en die taart is echt leuk!

Sanne Van de Berg13 oktober - 11:16

Tnx Melanie! :-)

Sanne Van de Berg13 oktober - 11:16

Dank je wel Tilly! Die taart is geweldig he, lekker vrolijk! En onwijs lekker! :-)

Sanne Van de Berg13 oktober - 11:17

Dank je wel Jennefer! Superleuk om te horen :-)

Helene van Schie13 oktober - 12:07

Prachtig!!!!! Ik wil bijna opnieuw trouwen…..

Maria van Dijk13 oktober - 15:31

Hier ook zo’n fan van je foto’s! En ook die foto op de steiger zo apart. En ja Tilly Ammerlaan die taart is superleuk!

Marjan Schilperoord14 oktober - 19:04

Mooi altijd leuk een trouwerij!

Annemarie Bennis-Lovink15 oktober - 16:37

Zeker een mooie jurk! Wauw, en prachtige foto’s, zeker die foto op de steiger!

Sanne Van de Berg15 oktober - 16:44

Dank je wel Maria! Zo leuk om te horen, al die gave reacties :-)

Sanne Van de Berg15 oktober - 16:44

Dank je wel Helene! :-)

Sanne Van de Berg15 oktober - 16:45

Dank je wel! En inderdaad, een bruiloft is altijd leuk!

Sanne Van de Berg15 oktober - 16:45

Tnx An! Ik was idd helemaal weg van haar jurk, die donkerrode borduursels zijn zo apart en gaaf :-)

Mirjam Romijn15 oktober - 19:01

Hoi meisje, wat een prachtig bruidspaar. Je hebt gelijk, het borduurwerk op haar jurk is schitterend. En dat stel straalt gewoon helemaal, ze zien er zo verliefd uit, wat heerlijk om te zien. De foto´s zijn prachtig, vooral die op de steiger, zo mooi geproportioneerd… En dan die taart…! Wat een kleuren, dat zal echt heel erg lekker geweest zijn… Mooie shoot dus weer, het stel zal er vast heel erg blij mee zijn…

Sanne Van de Berg15 oktober - 20:07

Dank je wel mam! Borduurwerk was natuurlijk het juiste woord, ik blijf het maar borduursels noemen en dat klinkt voor geen meter, haha! Ik kwam er simpelweg niet op, op het goede woord :-) Die taart was inderdaad erg lekker! En meteen een inspiratiebron voor mij, wil ook graag eens zoiets gaan maken, is weer eens wat anders dan cupcakes ;-)

Mirjam15 oktober - 21:13

Hallo meisje,
En weer zien we een geweldig mooie shoot. Wat een prachtig stel vormen zij. Die jurk is supermooi..! Het leukst van deze shoot is dat het bruidspaar zo verliefd kijkt, dat heb je heel mooi weten vast te leggen. Mijn favoriete foto is die op de steiger. Die vind ik echt super. En die ringen op die rode roos, echt prachtig. Ja, en dan die taart, wat knap dat zij die zelf gemaakt hebben. Hij is super leuk en ziet er heel erg smakelijk uit…
Weet je het nog? Vast wel, ik ben trots op je!!
Liefs van mij,
XXX

Tilly Ammerlaan16 oktober - 17:27

Jij mag niet alleen bij al die mooie momenten bij een bruiloft zijn, maar je proeft ook nog eens al die taarten!!

Sanne Van de Berg16 oktober - 17:31

En dat is niet bepaald een straf, hihi :-) Moet wel iets vaker nee gaan zeggen, merk ik nu aan mijn broeken!

Glenn en Linday20 oktober - 11:20

Wat heb je toch ongeloofelijke mooie foto’s gemaakt. We blijven er echt naar kijken en blijven ze zo mooi vinden! Ontzettend bedankt! We zijn zo blij dat jij onze bruiloft gefotografeerd hebt! We zijn erg benieuwd naar de rest!

Liefs

Sanne20 oktober - 19:49

Hoi Glenn en Linday,
Super dat jullie ze zo mooi vinden! Ik ben op mijn beurt blij dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen :-)
Groetjes,
Sanne

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu