Preview: Bruidsfotografie Almelo en Zenderen – K+J

Bruiloft K en JJ-3Eén van die geweldige bijkomstigheden van mijn werk is dat ik regelmatig op plaatsen kom waar ik nog nooit geweest ben, en zo ook gisteren weer. Ik mocht de bruiloft van dit prachtige koppel uit het oosten van het land fotograferen, en dus zat ik ’s morgens in de auto onderweg naar Almelo.

We startten bij hen thuis, waar op het moment dat ik aankwam de voorbereidingen al in volle gang waren. Vervolgens vertrokken we richting het Twenthe Centrum, voor de fotoshoot. Wat een toffe locatie! De zuilen aan weerszijden van de grote ruimte op de eerste verdieping van dit pand zijn geweldig, en zorgden voor een gaaf lijnenspel in de foto’s. En omdat het geheel heerlijk open was, kon ik vanaf één van de trappen naar beneden fotograferen voor foto’s vanaf een hoger standpunt. Erg gaaf dus :-)

Na de fotoshoot vertrokken we naar Zenderen, waar bij Het Seminar de ceremonie gehouden werd, en aansluitend de receptie bij het naastgelegen Theehuis de Karmeliet. Toen het gezelschap aan tafel ging voor het diner, vertrok ik weer richting mijn auto voor de rit terug naar Leiden. Ik vond het een hele mooie dag, en ben blij dat ik de bruidsfotografie voor dit toffe bruidspaar mocht verzorgen! Ik hoop dat ze van hun dag genoten hebben, en dat ze deze eerste foto’s mooi zullen vinden!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu