Bruidsfotografie 2013 – De Details

Bruiloft Alexa en David-527In mijn serie terugblik-blogjes voor bruidsfotografie in 2013 is het nu de beurt aan één van mijn favoriete onderdelen van een bruiloft: de details. Sommige bruidsparen besteden erg veel tijd en aandacht aan de details van hun dag, en maken deze heerlijk persoonlijk. Ze kopen dingen die bij hen passen, in kleuren die ze tof vinden, of maken zelf decoratie voor hun bruiloft. Zeker die laatste categorie vind ik altijd erg gaaf om te fotograferen, want zeker dan zit er een verhaal achter die toffe details.

Maar natuurlijk zijn de versieringen niet de enige details van een bruiloft. Ik begin mijn dag vaak bij de locatie waar de bruid zich voorbereid, en maak dan graag foto’s van haar jurk, schoenen, sieraden, make-up en accessoires. En uiteraard fotografeer ik naast het bruidsboeket ook altijd graag de corsage van de bruidegom, en eventuele andere accessoires die hij heeft. Zo mocht ik dit jaar bijvoorbeeld twee keer een prachtig zakhorloge fotograferen, en hadden diverse bruidegommen mooie manchetknopen met een verhaal erachter. En dan de ringen! Ik heb het afgelopen jaar weer vele mooie sets trouwringen voorbij zien komen, waarbij me vooral opviel dat witgoud nog altijd het populairst is.

Ook de bruidstaarten mogen niet ontbreken in het rijtje van gave details, en dit jaar heb ik wederom veel cupcakes gezien, maar ook prachtige traditionele gelaagde bruidstaarten, en zelfs supertoffe candy tables. Geweldig!

Wat een geweldig jaar was 2013, en wat een supermooie bruiloften heb ik mogen fotograferen! Als ik er zo op terugkijk word ik weer helemaal enthousiast, en heb ik nu al megaveel zin in 2014! Kom maar op met al die toffe details, bruidsparen van komend jaar!

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam Romijn14 december - 14:42

Super mooie details….!

Mirjam14 december - 15:44

Hey meisje,
Ik moet eerlijk zeggen dat ik de detailfoto’s altijd zo ontzettend mooi vind. Fantastisch hoe je steeds de mooiste stukken uit zo’n bruiloft op de gevoelige plaat weet te leggen. Ook vind ik dat zulke foto’s een reportage compleet maken. Heb ook altijd van details gehouden…!
Trots ben ik op je, deze collage van detailfoto’s is weer subliem…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu