Bruidsfotografie 2013 – De Bruidsboeketten

Bruidsfotografie Sassenheim - Mieke en Jasper-23Het jaar loopt weer ten einde, dus is het weer de hoogste tijd voor de terugblik blogjes! Ik ga beginnen met een overzicht van een aantal van de bruidsboeketten die ik dit jaar heb mogen fotograferen. Ik blijf het geweldig vinden om de prachtige creaties die bloemisten maken (en dit jaar ook enkele keren de creaties van de bruidsparen zelf!) te fotograferen, en bij alle blogjes van de bruiloften die ik geschoten heb komt het boeket wel een keertje voorbij.

Ik heb dit jaar veel mooie traditionele bruidsboeketten gezien, met prachtige rozen erin, maar ook heel veel mooie boeketten met andere bloemen, waaronder orchideeën, wildbloemen en pioenrozen. En zelfs een boeket met zelfgemaakte rozen van vilt! Hoe gaaf is dat!

Op gebied van kleur heb ik dit jaar ook veel verschillende dingen gezien. Nog altijd erg veel romantisch roze natuurlijk, maar ook rood, paars, wit, geel en oranje kwamen voor mijn lens voorbij, en juist die verscheidenheid aan kleur vind ik supertof om te zien. Zeker als ik ze, zoals nu, lekker allemaal bij elkaar in één blogje kan zetten!

Welke is jullie favoriet?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam Romijn29 november - 15:54

Wat een prachtige boeketten kwamen er dit jaar voorbij…

Mirjam29 november - 16:56

Hey meisje,
Wat is het mooi om dit overzicht van zoveel boeketten te zien. Er zit echt van alles tussen. Ik vind het heerlijk om ze nog eens te kunnen bekijken, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar de grote bleekroze rozen… de een na laatste foto, en het boeket met meerdere kleuren, het zgn. wildboeket… Wat fantastisch, en allemaal zo mooi vastgelegd…
Trots, meer hoef ik niet te zeggen…
Liefs van mij,
XXX

Annelieke van den Nouland14 december - 15:32

Ik vind de eerste het mooiste!! (Alleen maar omdat hij door mijn moeder is gemaakt haha!) De rest is ook mooi!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu