Bruidsfotografie 2013 – Ceremonie en Feest

Bruidsfotografie 2013 - Terugblik op de foto's die ik afgelopen jaar tijdens ceremonies en feest mocht makenHet volgende deel uit mijn terugblik-serie voor bruidsfotografie van 2013 staat in het teken van de ceremonie en het feest. Ik heb het al vaker gezegd, maar ik kom tijdens zo’n bruidsseizoen op de meest mooie plekken van Nederland, en mag daar dan vervolgens foto’s gaan maken van ontzettend verliefde en vrolijke mensen. Wat is er nu mooier dan dat?

De ceremonie is het ‘officiële’ gedeelte van de dag, maar gelukkig kun je ook dit onderdeel helemaal naar je eigen wensen aanpassen. Zo kun je trouwen in de kerk, in de tuin van een prachtig kasteel, op het strand, in de oranjerie van een botanische tuin, of zelfs in een ruïne! Je kunt de locaties waar je je bruiloft viert helemaal aan je eigen smaak en persoonlijkheid aanpassen, en dat vind ik zo geweldig! Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor het feest, sommige bruidsparen hebben er dit afgelopen jaar voor gekozen alles op één locatie te doen, anderen kozen voor verschillende locaties. Vooral bij bruiloften waarbij een hoop gasten van ver komen (in sommige gevallen zelfs van andere continenten!) kan het erg prettig zijn als de gasten niet ver hoeven te reizen op de dag zelf, om het risico op verdwaalde daggasten zo klein mogelijk te houden. Maar daarentegen is het natuurlijk ook supertof om alle gasten in te laten stappen in een gehuurde bus, en ze zo van locatie naar locatie te laten rijden!

Eén ding staat vast: tijdens de ceremonie wordt er vaak veel gelachen, hier en daar een traan gelaten, maar is er vooral erg veel liefde tussen alle aanwezigen te vinden, en is iedereen natuurlijk hartstikke blij dat het bruidspaar in het huwelijksbootje stapt. En tijdens het feest mag daar dan vervolgens best iets op gedronken worden, toch? ;-)

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam Romijn27 december - 14:35

Zo mooi om even terug te zien…

Mirjam27 december - 15:36

Hey meisje,
Prachtig om zoveel bruidsparen en ceremonies achter elkaar weer terug te zien. Nog even nagenieten van alle mooie beelden.
Trots blijf ik…
Liefs van mij,

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu