Bruidsfotografie 2013 – De Bruidsparen

Bruidsfotografie 2013 - Foto's gemaakt tijdens de fotoshoots voor de bruidsparen tijdens bruidsreportages in 2013Zoals je in mijn eerdere terugblik-blogjes hebt kunnen zien, mocht ik dit afgelopen jaar veel mooie bruidsboeketten en details fotograferen tijdens de bruidsreportages die ik schoot. Maar niets van dit alles was natuurlijk mogelijk geweest zonder de twee belangrijkste personen van zo’n dag: het bruidspaar zelf! Daarom staat dit volgende deel in de terugblik serie voor bruidsfotografie in het teken van hen!

Ik mocht foto’s maken op de meest geweldige plekken, en van de mooiste, verliefdste en vrolijkste koppels, heerlijk! Hoewel het weer het afgelopen jaar regelmatig niet best was tijdens de bruiloften die ik mocht schieten, lieten ‘mijn’ bruidsparen zich niet uit het veld slaan, en trotseerden ze regelmatig stoer de regen en wind. Maar gelukkig hadden we ook veel dagen met prachtig weer, en heb ik tijdens de zomermaanden heerlijk zomerse platen kunnen schieten.

Eén ding had ieder bruidspaar met elkaar gemeen: de liefde die zij hadden voor elkaar, en voor hun familie en vrienden. En ik hoop dat ik voor elk van hen die liefde heb kunnen vastleggen in de foto’s van hun mooiste dag. Dat is per slot van rekening waar het om gaat op zo’n dag: de liefde, en het vieren ervan. Het feit dat ik dat iedere keer weer in foto’s mag vastleggen vind ik enorm bijzonder. Het zijn juist die kleine momentjes die een bruiloft bijzonder maken: een blik van de bruidegom naar zijn prachtige aanstaande vrouw, een mooie glimlach die zij op haar beurt aan hem teruggeeft. Niet voor niets zitten er tussen mijn favoriete foto’s van het afgelopen jaar zoveel foto’s waarbij juist die momentjes centraal staan! Wanneer mensen elkaar aankijken, zie ik iedere keer weer de meest mooie emoties voorbij komen op hun gezichten, en het vastleggen van die emoties vind ik geweldig.

Ik wil alle bruidsparen van 2013 nogmaals alle geluk van de wereld toewensen, en ze nogmaals het volgende op het hart drukken: ik wil jullie graag nog een keertje tegenkomen binnen mijn beroep, maar ik wil jullie niet meer in trouwkleding zien, hihi! ;-)

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam24 december - 07:46

Hey meisje,
Dit is ook al weer zo’n mooi overzicht! Allemaal stralende mensen die je zo mooi hebt gefotografeerd. Dan mag en moet jijzelf ook wel heel trots zijn…
Ik ben het zeker!
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu