Bruidsfotograaf Wassenaar – Y+T

Bruidsfotograaf Wassenaar - Foto van de bruiloft van Y&T, bij Kasteel de Wittenburg in WassenaarBruidsfotograaf Wassenaar – Bruiloft bij Kasteel de Wittenburg

In juli 2014 mocht was ik de bruidsfotograaf voor het prachtige Chinese huwelijk van Yixian en Tziwe, bij Kasteel de Wittenburg in Wassenaar.
Ik begon mijn dag bij de bruid thuis, om de laatste voorbereidingen te fotograferen. De bruidsmeisjes waren intussen druk bezig met het voorbereiden van de deurspelen, de verschillende kleine opdrachtjes die de bruidegom en de groomsmen moesten volbrengen voordat het bruidspaar elkaar voor het eerst mocht zien.
Hierna was het tijd voor de theeceremonie, waarbij de verschillende familieleden thee aangeboden kregen door het bruidspaar, en hen in ruil daarvoor geld en cadeautjes gaven. Heerlijk, al die prachtige tradities!
Vervolgens vertrokken we naar Wassenaar, naar Kasteel de Wittenburg, voor de ceremonie. Die was prachtig, en door het mooie weer kon die heerlijk buiten plaatsvinden. Zo tof!
Na de ceremonie stond de bruidstaart al op het pasgetrouwde koppel te wachten, en kon de high tea van start gaan. De sfeer zat er goed in, en iedereen leek het prima naar zijn of haar zin te hebben. Tussendoor glipten wij er eventjes tussenuit, om in het naastgelegen park foto’s te maken van Yixian en Tziwe.
Tegen het einde van de middag vertrokken we naar Noordwijk, naar Huis ter Duin, waar het diner zou plaatsvinden. Nadat Yixian en Tziwe een prachtig entree hadden gemaakt, en er enkele mooie speeches gedaan waren door de ouders van het koppel, kon het diner van start gaan. Tussendoor werd er flink op het kersverse echtpaar getoost, en ook hier zat de sfeer er goed in. Er werd flink gelachen en van elkaars gezelschap genoten, en dat is natuurlijk helemaal geweldig :-)
De avond werd afgesloten op het strand, met prachtig vuurwerk wat speciaal voor Yixian en Tziwe afgestoken werd.
Ik vond het super om deze mooie bruiloft te hebben mogen fotograferen, en ik hoop dat Tziwe en Yixian blij zijn met de foto’s.
Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotograaf Wassenaar?

Ben je zelf op zoek naar een bruidsfotograaf Wassenaar en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Locatie Ceremonie: Kasteel de Wittenburg, Wassenaar

Feestlocatie: Huis ter Duin, Noordwijk

Mirjam Romijn24 februari - 06:48

Prachtige shoot, heel mooi om een bruiloft in een andere cultuur te zien…! Super mooi vastgelegd!

Mirjam24 februari - 07:50

Hey meisje,
Het blijft prachtig om te zien hoe een bruiloft in een andere cultuur gehouden wordt! Super mooi om daar getuige van te mogen zijn…
Trots!
Liefs van mij,
XXX

Riet Romijn24 februari - 22:46

Wat een mooie foto shoot heb je weer gemaakt Sanne, ik ben ook heel trots op je, oma.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu