Bruidsfotograaf Voorhout – L+R

Bruidsfotografie Voorhout - Foto van de bruiloft van L&R

Bruidsfotograaf Voorhout – Bruiloft op de boerderij

In september mocht ik de bruidsfotografie verzorgen voor de prachtige bruiloft van Lisette en Rob, in Voorhout. Zij trouwden op de boerderij van haar ouders, en wat was het een gave dag!
Ik begon mijn dag met het fotograferen van de laatste voorbereidingen van Lisette, voordat Rob haar kwam ophalen, en we, na een snelle kop koffie, naar de locatie van de fotoshoot vertrokken, een nabijgelegen boerderij. Daar mochten we in de prachtige tuin foto’s maken, en hoewel het nog vroeg was, was het heerlijk weer en konden we een supertoffe serie foto’s schieten. Na de fotoshoot vertrokken we weer terug naar de boerderij van Lisette’s ouders, waar de gasten ook zo langzamerhand arriveerden. De ceremonie vond plaats in de prachtig versierde schuur, met strobalen langs de wand en gezellige lampjes aan het plafond. De ceremonie zelf was geweldig, heel romantisch en hier en daar hilarisch.
Na afloop vertrok het hele gezelschap, Lisette en Rob zelf per koets, naar de kerk in het centrum van Voorhout, voor de kerkdienst. Ook deze was prachtig! Hierna vond, wederom op de boerderij, de borrel plaats. De sfeer zat er goed in, en iedereen leek het prima naar zijn of haar zin te hebben.
Aan het begin van de avond ging het gezelschap aan tafel voor het diner, en nadat ik daar nog wat sfeerbeelden van geschoten had, zat mijn dag er alweer op. Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze geweldige bruiloft, en ik hoop dat Lisette en Rob van hun dag genoten hebben!
Hoe vinden jullie de foto’s geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotograaf Voorhout?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Trouwlocatie: Eigen boerderij

Feestlocatie: Eigen boerderij

Kerk: St. Bartholomeus Parochie, Voorhout

 

Jose Smit13 december - 07:45

Schitterende foto’s zeg. Wat een mooi aandenken aan jullie mooiste dag!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu