Bruidsfotograaf Voorburg – A&S

Bruidsfotograaf Voorburg - Foto van de bruiloft van A&S, bij Huize Swaensteyn

Bruidsfotograaf Voorburg – Bruiloft bij Huize Swaensteyn

Vorige week vrijdag trouwden Arlette en Stephan, en ik was erbij om hun bruiloft te fotograferen! Ik arriveerde eind van de ochtend bij hen thuis, waar Arlette op dat moment net bezig was met haar laatste voorbereidingen, en ik meteen aan de slag kon met foto’s maken van alle mooie details van de dag. Sommige daarvan handgemaakt!

Nadat Stephan Arlette was komen ophalen, vertrokken we per tram richting de binnenstad van Den Haag, voor de fotoshoot. We maakten foto’s in de tramtunnel, bij het café waar Arlette en Stephan elkaar ontmoet hebben, en in de buurt van het Binnenhof. Na de fotoshoot vertrokken we weer naar het huis van Arlette en Stephan, waar de daggasten zich inmiddels verzameld hadden, en lekkere cupcakes en wat te drinken voor iedereen klaarstond. Vervolgens vertrokken we naar Huize Swaensteyn, waar de ceremonie plaats zou vinden. De ceremonie zelf was erg mooi, heerlijk persoonlijk en hier en daar erg grappig, en na afloop werd het bruidspaar buiten onthaald met bellenblaas.

Hierna vertrok het gezelschap richting Delft, waar bij Knus in Delftse Hout de bubbels al klaarstonden, en we na nog wat foto’s gemaakt te hebben aan tafel gingen voor het diner. Na het diner werden er nog een aantal speeches gehouden, en trad Arlette samen met haar broer op (superstoer trouwens!) voor Stephan. En toen zat mijn dag er alweer op! Ik heb enorm genoten van het fotograferen van de bruiloft van dit ontzettend leuke bruidspaar, en ik hoop dat Arlette en Stephan een geweldige dag hebben gehad. Bedankt dat ik erbij mocht zijn!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotograaf Voorburg?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Voorburg en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Renate Schäfer30 juli - 20:30

Gefeliciteerd ik wens jullie voor de toekomst het aller aller beste.wat een mooie foto’s heb ik kunnen bewonderen , geweldig !!!

Iwan Wind31 juli - 09:43

Schitterend!

Betty Verbeek31 juli - 12:18

Een geweldig mooie reportage, mijn complimenten!!!!

Gu van Rhijn18 augustus - 17:50

super, prachtig !

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu