Bruidsfotograaf Rotterdam – T+F

Bruidsfotograaf Rotterdam - Foto van de bruiloft van T&F

Bruidsfotograaf Rotterdam – Prachtige tweedaagse bruiloft in Den Haag en Rotterdam

Eind september en begin oktober mocht ik gedurende twee verschillende dagen de prachtige bruiloft van Tagea en Folinho fotograferen, in Den Haag en Rotterdam. Wat waren het allebei mooie dagen!
Op 25 september mocht ik de ceremonie voor de burgerlijke stand vastleggen, in het Oude Stadhuis aan de Groenmarkt in Den Haag. Wat een prachtig pand is dat! Folinho en de gasten verzamelden zich een half uurtje voordat de ceremonie zou gaan beginnen bij het stadhuis, en nadat iedereen naar binnen gegaan was, kwam ook Tagea aan. De intens gelukkige en verraste blik op Folinho’s gezicht toen zijn bruid binnenkwam in de trouwzaal was prachtig om te zien, en ook de gehele ceremonie was prachtig. Na afloop maakten we nog even wat groepsfoto’s, voordat het gezelschap naar een gezellig restaurant ging om te eten, en mijn dag er alweer op zat.
Op 4 oktober begon ik mijn dag bij het ouderlijk huis van Tagea, vlak voordat Folinho haar kwam ophalen. We vertrokken daarvandaan naar woonmall Alexandrium, waar we in een toffe woonwinkel foto’s maakten met de familie. Hierna zochten we nog een mooi park op om foto’s van hen samen te maken, en maakten we ook een aantal foto’s bij het Natuurhistorisch museum, voordat we naar de kerk vertrokken voor de kerkdienst.
Deze was geweldig, hier en daar ontroerend, maar vooral heel erg feestelijk, en iedereen genoot zichtbaar. Super! Na afloop van de dienst verplaatste het gezelschap zich naar het naastgelegen Koetshuis, voor het diner. Ook hier zat de sfeer er al snel goed in, en het bruidspaar en hun gasten genoten van het heerlijke eten en elkaars gezelschap.
Nadat we nog een paar extra foto’s van alleen het bruidspaar hadden gemaakt, was er nog net tijd om een serie groepsfoto’s met de aanwezige gasten te maken, voordat mijn tijd er alweer op zat. Wat een prachtige dag! Ik heb enorm van het fotograferen van beide dagen genoten, en ik hoop dat Tagea en Folinho twee onvergetelijke dagen gehad hebben. En dat ze de foto’s mooi zullen vinden natuurlijk!
Hoe vinden jullie ze?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotograaf Rotterdam?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Locatie ceremonie: Oude Stadhuis Den Haag, locatie Groenmarkt

Feestlocatie: Het Koetshuis, Rotterdam

Kerk: Adriaen Janszkerk, Rotterdam

Mirjam Romijn7 januari - 10:58

Heel erg mooi geworden Sanne, wat een super mooie shoots zo bij elkaar…

Mirjam7 januari - 11:59

Wat een mooie plaatjes van allemaal heel mooie mensen… Een super geslaagde huwelijksreportage hoor… echt heel erg mooi!
Trots, en dat blijft…
Liefs van mij,
XXX

Lory van der Neut10 februari - 09:23

heel mooi!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu