Bruidsfotograaf Oegstgeest – Y&B

Bruidsfotograaf Oegstgeest - Foto van de bruiloft van Y&B, in Oegstgeest

Bruidsfotograaf Oegstgeest – Bruiloft bij De Beukenhof

Afgelopen maandag, op 16 september 2013, trouwden Youandi en Benno in Oegstgeest, en ik mocht hun bruiloft fotograferen! Ik startte mijn dag voor de verandering eens niet bij de bruid, maar bij de bruidegom, om Benno’s laatste voorbereidingen vast te leggen voordat hij Youandi op zou gaan halen. Ik vertrok ietsje eerder, om ook bij Youandi de laatste voorbereidingen nog even te kunnen fotograferen, en ook daar nog wat detailfoto’s te kunnen maken.

Nadat Benno Youandi was komen ophalen, vertrok het gezelschap naar het gemeentehuis van Oegstgeest, voor de ceremonie in de prachtige trouwzaal daar (heerlijk licht!). De ceremonie zelf was prachtig, hier en daar hilarisch en op een paar momenten ontroerend. Precies goed dus :-)

Na afloop van de ceremonie maakten we eerst nog wat groepsfoto’s in de tuin voor het gemeentehuis, voordat we naar het centrum van Leiden vertrokken voor de fotoshoot. Youandi en Benno hadden een prachtige wandelroute uitgestippeld, met onderweg allerlei toffe mogelijkheden voor foto’s. Zo eindigden we met een mooie afwisselende serie foto’s waar ik zelf erg blij van word! Tijdens de shoot zelf heerste er een heerlijk ontspannen sfeertje, en we hebben regelmatig keihard gelachen met elkaar, super!

Bij aankomst van de laatste locatie van de dag, De Beukenhof in Oegstgeest, stonden de gasten het bruidspaar al op te wachten met bellenblaas, en stond ook de bruidstaart al klaar om aangesneden te worden. De receptie begon direct, en ook daar heerste een gezellig sfeertje :-) Na afloop van de receptie gingen Youandi en Benno dineren bij de Beukenhof met de daggasten, en maakte ik daar nog wat sfeerbeelden van voordat mijn dag er alweer op zat.

Ik vond het een geweldige dag, en ik hoop dat Youandi en Benno van hun trouwdag genoten hebben! Bedankt dat ik erbij mocht zijn, en hopelijk vinden jullie deze eerste foto’s net zo tof als ik ze zelf geworden vind!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotograaf Oegstgeest?

Ben je zelf op zoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie Oegstgeest en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Youandi Gravesteijn-Hofman19 september - 13:51

Sanne, wat een super mooie foto’s van onze speciale dag!

Marieke van der Hulst-Postma19 september - 15:14

Mooi!

Corrie Boehlee19 september - 17:48

Wat een mooie fotoreportage! Mooi bruidspaar!

Corry Dröge-Droppert19 september - 20:51

wat een mooie en gelukkige foto’s! Van harte gefeliciteerd en een mooie toekomst samen!!

Robbie Dröge19 september - 22:40

Mooi Benno en Youandi! Hartelijk gefeliciteerd en veel geluk samen!

Mirjam Romijn21 september - 07:15

Wat een prachtig mooie reportage weer. De locatie is echt heel erg goed gekozen en met deze stralende mensen kon het niet meer missen… Heel mooi om te zien…

Mirjam21 september - 09:17

Hey meisje,
Wat heb je het geluk mooi vast weten te leggen bij dit bruidspaar. Het is een en al stralen wat je ziet. Heerlijk om naar te kijken en ik las al dat het bruidspaar heel blij is hiermee…
Kan ook niet missen, want de foto’s zijn weer van een heel mooie kwaliteit. Je wordt er vanzelf vrolijk van, als je ernaar kijkt.
Je hebt het weer gedaan meid, ik ben o zo trots op je…
Liefs van mij,
XX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu