Bruidsfotograaf Noordwijk – L&T

Bruidsfotograaf Noordwijk - Foto van de bruiloft van L&T

Bruidsfotograaf Noordwijk – Bruiloft in de gezellige badplaats Noordwijk

Afgelopen vrijdag mocht ik de bruiloft van Linda en Tom fotograferen, in Wassenaar en Noordwijk. Ik arriveerde eind van de ochtend bij het huis van Linda’s vader in Wassenaar, waar de visagiste Linda op dat moment net aan het opmaken was. We stonden gezellig met z’n allen in de keuken, en Linda was waarschijnlijk de meest relaxte bruid die ik ooit meegemaakt heb :-)

Nadat Linda haar, overigens prachtige, trouwjurk aangetrokken had, kwam Tom haar ophalen, en was het tijd voor de fotoshoot. We vertrokken eerst naar Wassenaarseslag, waar we in de duinen een aantal toffe foto’s maakten, voordat we naar Leiden vertrokken, voor het tweede deel van de fotoshoot bij de Hooglandse Kerk. Na de fotoshoot vertrokken we naar Noordwijk, waar de ceremonie zou plaatsvinden in het gemeentehuis. Terwijl de gasten na afloop van de ceremonie nog even het kersverse echtpaar stonden te feliciteren, trok de lucht helemaal donker weg, en maakten we ons snel uit de voeten voordat de eerste druppels vielen. Die eerste druppels bleken de voorbode van een flinke regenbui, maar tegen die tijd waren we gelukkig alweer binnen, bij hotel Heeren van Noortwyck. Na een gezellige borrel ging het gezelschap aan tafel voor het diner, en als toetje hadden ze een ontzettend mooie én heerlijke bruidstaart (ik mocht ook een stukje meeproeven, lekker!) klaarstaan. Inmiddels begonnen toen de eerste gasten voor het feest ook al te arriveren, en zat mijn dag er alweer op. Ik heb enorm van het fotograferen van deze erg gezellige bruiloft genoten, en ik hoop dat Linda en Tom een geweldige dag hebben gehad!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotograaf Noordwijk?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Nicky van Duin12 september - 15:55

Mooie foto,s hoor !!!

Lotte van Rhijn12 september - 16:13

Hele mooie foto’s!

Linda Van Rhijn Onvlee12 september - 16:53

Hoi Sanne Van de Berg wat een onwijs leuke foto’s! Echt super blij met dit voorproefje :-) Maakt onze vakantie nóg completeren:D

Marjanka Dunnewold12 september - 17:01

erg mooi sanne! de foto’s vangen de emoties en zijn verder heel clean gelaten, ik hou daarvan.

Suzan Stierman-juffermans12 september - 17:04

Heel mooi!! Idd heel leuk voorproefje

Susanne Visser12 september - 17:12

Gaaf! Super mooi!

Hubertine van Duijn12 september - 17:33

Wat een gave foto’s! Ben benieuwd naar de rest :)

Diana Langeveld12 september - 17:53

wat een supermooie foto”s zijn het geworden.

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu