Bruidsfotograaf Lisse – M&R

Bruidsfotograaf Lisse - Foto van de bruiloft van M&R, bij Kasteel Keukenhof

Bruidsfotograaf Lisse – Bruiloft bij Kasteel Keukenhof

Afgelopen woensdag, op een zonovergoten 5 juni 2013, mocht ik de bruiloft van Monique en Ralph fotograferen, bij Kasteel Keukenhof in Lisse. We spraken begin van de middag af bij het kasteel, voor de fotoshoot samen met hun twee ontzettend leuke en lieve kids. Omdat ik in de regio van het kasteel ben opgegroeid, kende ik de omgeving op mijn duimpje, maar ik had nog nooit het genoegen gehad er een bruiloft te schieten. Tot nu! Yay! En wat hebben we er, al zeg ik het zelf, een gave serie foto’s van gemaakt :-)

Na de fotoshoot gingen Monique en Ralph samen met de kids even naar huis om te lunchen, en bleef ik bij het kasteel om de langzaamaan arriverende gasten te fotograferen, en vervolgens ook weer de terugkomst van het bruidspaar. De ceremonie werd op het gazon van het kasteel gehouden, wat een geweldige plek! Alle kanten op een prachtig uitzicht, en ik kon er heerlijk omheen lopen om vanuit alle hoeken foto’s te maken van de ceremonie.

Na de ceremonie verhuisden het bruidspaar en de gasten naar de andere kant van het kasteel, voor de balkonscène, de taart, en de kinderreceptie voor de kids van Monique’s werk. De kinderen hadden allerlei leuke dingen voorbereid als verrassing voor Monique en Ralph, en mede dankzij het geweldige weer heerste er een heerlijk ontspannen en gezellig sfeertje. Het aansluitende diner werd binnen in het kasteel geserveerd door De Mon Catering, in de Blauwe Salon. Ook tijdens het diner heerste er weer dat gezellige en relaxte sfeertje, en iedereen genoot zichtbaar van de dag.

Ik vertrok iets voor het bruidspaar en de gasten bij het kasteel, om naar de tweede locatie van de dag te gaan, Strandplaats Nederzandt, bij Langevelderslag in Noordwijk. Hier werd een gezellige borrel georganiseerd, en begonnen toen ik er aankwam de eerste gasten ook al te arriveren. Na aankomst van het bruidspaar wandelden wij eerst nog even het strand op, voor een paar laatste foto’s, voordat zij zich bij hun gasten op het terras voegden.

Wat een ontzettend mooie dag! Ik heb enorm van het fotograferen van de bruiloft van Monique en Ralph genoten, en ik hoop dat zij een geweldige dag hebben gehad! Monique en Ralph, bedankt dat ik erbij mocht zijn!

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotograaf Lisse?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Mirjam Romijn8 juni - 19:36

Wat een mooie reportage weer en wat een herkenning ook hier weer. Landgoed Keukenhof, zo bekend, mijn opa en oma woonden er om de hoek. Prachtig is het daar. Je hebt een stel heel mooie foto’s gemaakt hoor, van een prachtig bruidspaar. Wat leuk dat de kinderen mochten tekenen als getuigen. Heel erg sfeervol allemaal en vooral zo’n ceremonie buiten bij zo’n prachtig kasteel is heel bijzonder… Ik heb weer genoten.

Mirjam8 juni - 21:38

Hey meisje,
Wat is dit ook weer prachtig zeg. Zo leuk dat je alweer op een bekende plek bent geweest. Wij gingen hier vroeger, toen ik klein was, heen om kastanjes te zoeken en jij bent hier zelf al heel vaak wezen wandelen. Het is echt prachtig mooi daar…
Ik vond dit weer een geweldig mooie reportage. Het bruidspaar zal zeker weten heel blij zijn met deze super mooie eerste foto’s.
Ik blijf zo trots op je…
Liefs van mij,
XXX

Sanne Van de Berg11 juni - 15:36

Dank je mam! Ja, ik wilde er zo graag een keertje een bruiloft schieten, en nu wil ik er natuurlijk vaker heen, haha! Toffe locatie :-)

Monique Versluis12 juni - 21:35

Wauw, wat zijn de foto’s supermooi geworden…… Heb er al heel veel enthousiaste reacties op gehad!

Sanne Van de Berg14 juni - 07:15

Hoi Monique! Super dat jullie ze mooi vinden! Dat hoor ik graag :-)

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu