Bruidsfotograaf Leiden – M+M

Bruidsfotograaf Leiden - Foto van de bruiloft van M&M, in Alphen a/d Rijn en LeidenBruidsfotograaf Leiden – Bruidsreportage in de Lodewijkskerk

Half april mocht ik de mooie bruiloft van dit prachtige koppel fotograferen, in Alphen aan den Rijn en in Leiden. Ik begon mijn dag bij de bruidegom thuis in Alphen, om zijn laatste voorbereidingen te fotograferen, voordat ik naar het ouderlijk huis van de bruid vertrok om hetzelfde bij haar te doen. Toen de bruid klaar was, stond de bruidegom al voor de deur klaar om haar op te komen halen :-) Na een heerlijk romantische eerste ontmoeting, en een snelle kop koffie met de familie, vertrokken wij naar de locatie van de fotoshoot om een mooie serie foto’s van hen te schieten. We maakten eerst foto’s bij een prachtige boerderij in de buurt, en daarna nog in het centrum van Zwammerdam, waar we enkele erg toffe paadjes en steegjes vonden om foto’s te maken.

Vervolgens vertrokken we weer naar het ouderlijk huis van de bruidegom, om foto’s met de daar al aanwezige familie te maken, en voor een snelle lunch, voordat we gezamenlijk naar Leiden vertrokken, waar de kerkdienst zou plaatsvinden in de Lodewijkskerk. Ik was nog niet eerder in deze kerk geweest, en was blij verrast toen ik er binnen kwam! Wat een mooi licht kerkje is dat! Geweldige omstandigheden om een kerkdienst in te mogen fotograferen :-)

De dienst zelf was ook prachtig, en hier en daar erg grappig en persoonlijk. Iedereen genoot er zichtbaar van, en dat is natuurlijk ook weer super om te mogen fotograferen.

Ik heb enorm genoten van fotograferen van deze erg gezellige bruiloft, en ik hoop dat het bruidspaar blij is met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze geworden?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotograaf Leiden?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotograaf Leiden en omstreken, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor meer informatie over bruidsfotografie!

Locatie kerk: Lodewijkparochie

Bruidsfotograaf Leiden – Bruidsreportage in de Lodewijkskerk
Mirjam Romijn18 mei - 14:56

Echt geweldig mooi! En die kerk…. super! Heel mooie reportage van een heel goedlachs bruidspaar….

Mirjam18 mei - 16:57

Jeetje Sanne, ik denk wel eens dat ik in herhaling val met mijn commentaren op jouw reportages, maar deze is wel heel erg mooi. Wat een vrolijk en goedlachs bruidspaar had je voor de lenzen. En die kerk, geen woord teveel gezegd, wat een zee van licht daarbinnen.. zo mooi om te zien… Het ziet er overigens allemaal heel goed uit… dat kleine moppie met de ringen… ach… smelt…
Liefs van mij,
XXX

Nicolette Klerks25 mei - 19:03

Woow, wat een prachtig koppel en wat een prachtige reportage!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu