Bruidsfotograaf Den Haag – T+M

Bruidsfotograaf Den Haag - Foto van de bruiloft van T+M, tijdens de fotoshoot bij het BinnenhofBruidsfotograaf Den Haag – Bruidsreportage bij het Binnenhof

Eind april trouwden Tamara en Marc, en ik mocht de bruidsfotografie verzorgen tijdens hun bruiloft! Eerder dit jaar heb ik al een mooie loveshoot voor dit lieve koppel en hun al even lieve hond Bipa mogen verzorgen, en eind april was dan eindelijk de bruiloft :-) Helaas was Bipa daar niet bij, maar dat mocht de pret niet drukken!

Ik ontmoette het bruidspaar vlak voor de ceremonie bij het stadsdeelkantoor Escamp, en ook de familie arriveerde daar op dat moment. Nadat we binnen (het was stiekem best koud buiten die dag!) een aantal foto’s met de familie hadden gemaakt, was het tijd voor de ceremonie. Deze was erg mooi en door de aanwezigheid van de familie van het bruidspaar ook heerlijk persoonlijk. Na afloop maakten we eerst buiten wederom wat groepsfoto’s, voordat de taxi’s de familie en het bruidspaar kwamen ophalen, en Tamara, Marc en ikzelf naar de binnenstad vertrokken voor de fotoshoot.

Ze wilden graag foto’s maken bij het Binnenhof en de Hofvijver, en zo gezegd, zo gedaan. Omdat het vanwege een evenement in de binnenstad behoorlijk druk met toeristen was bij het Binnenhof, hebben we vooral foto’s gemaakt in de zuilengangen aan de zijkant van het grote plein. Maar dat was helemaal niet erg, want wàt zijn die zuilengangen mooi! We konden in no-time een hele serie supertoffe foto’s maken, waar ik zelf stiekem best trots op ben :-)

Ik vond het super om bij de bruiloft van dit erg leuke en gezellige koppel aanwezig te hebben mogen zijn, en om deze reportage en de loveshoot voor hen te hebben mogen schieten. En natuurlijk hoop ik dat zij blij zijn met de gemaakte foto’s!

Hoe vinden jullie ze?

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotograaf Den Haag?

Ben je zelf op zoek naar bruidsfotograaf Den Haag, of ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor meer informatie!

Bruidsfotograaf Den Haag – Bruidsreportage bij het Binnenhof

Mirjam Romijn27 mei - 19:48

Prachtige shoot, wat een mooie plaatjes weer…

Mirjam27 mei - 21:49

Hey meisje,
Wat een mooie foto’s weer zeg. Top locatie voor deze reportage. En wat mooi dat je voor de foto van de ringen, de juiste kleur ondergrond kon gebruiken… vult de reportage geweldig mooi aan…
Trots, altijd.
Liefs van mij,
XXX

Els Kempe4 juni - 16:43

Compliment Sanne je bent een TOP FOTOGRAAF …………

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu