Bruidsfotograaf Amsterdam – N+D

Bruidsfotograaf Amsterdam - Foto van de bruiloft van N&D bij het Rijk van de Keizer en het Westerpark

Bruidsfotograaf Amsterdam – Bruiloft bij Het Rijk van de Keizer

Begin juni was ik de bruidsfotograaf voor de prachtige bruiloft van Nel en Daan, in Amsterdam bij Het Rijk van de Keizer, een supertoffe locatie waar ik nog niet eerder geweest was maar zeker graag nog eens terug wil komen!

Ik begon mijn dag bij het bruidspaar thuis, om de voorbereidingen te fotograferen, en het moment waarop Daan Nel kwam ophalen. Vervolgens reden we naar de Westergasfabriek en het Westerpark, voor de fotoshoot. We namen lekker rustig de tijd om een serie romantische en toffe foto’s te schieten van dit superleuke koppel, voordat we naar het Rijk van de Keizer vertrokken, waar de ceremonie plaats zou vinden.

Ondanks de dreigende regen (en de druppels die ook daadwerkelijk vielen!) trouwden deze twee stoere verliefde mensen gewoon lekker buiten, in het prachtige amfitheater van de locatie. Alle gasten zaten om hen heen en iedereen kon de ceremonie goed zien en volgen. De prachtige woorden die ieder voor elkaar op papier had gezet en die tijdens de ceremonie werden uitgesproken waren erg ontroerend, en de ceremonie was hier en daar ook erg grappig. Precies de juiste mix dus! Na afloop van de ceremonie verplaatste het gezelschap zich naar de binnenplaats, waar tijd was voor een korte speech van de bruidegom, en natuurlijk felicitaties, bubbels en taart!

De sfeer zat er al snel goed in, en iedereen leek het prima naar zijn of haar zin te hebben. Ook het eten vond hier plaats, er was een barbecue en een tafel vol heerlijkheden (ik heb ervan mogen proeven, het was echt heel erg lekker!), en ook hiervan genoot iedereen zichtbaar.

’s Avonds verplaatste het gezelschap zich naar binnen, waar de dj na een spetterend entree van het bruidspaar, compleet met confetti, de dansvloer al snel vol kreeg met dansende gasten. Heerlijk!

Ik heb enorm genoten van het fotograferen van deze prachtige dag, en ik hoop dat Nel en Daan een geweldige trouwdag gehad hebben! En dat ze de foto’s mooi vinden natuurlijk :-)

Bruidsfotograaf Amsterdam - Foto van de bruiloft van N&D bij het Rijk van de Keizer en het WesterparkBruidsfotograaf Amsterdam - Foto van de bruiloft van N&D bij het Rijk van de Keizer en het WesterparkBruidsfotograaf Amsterdam - Foto van de bruiloft van N&D bij het Rijk van de Keizer en het Westerpark

Heb je dit blog gevonden door te zoeken op Bruidsfotograaf Amsterdam?

Ben je benieuwd geworden naar meer van mijn werk? Bekijk dan mijn Portfolio Bruidsfotografie, of check de Informatiepagina voor bruidsfotografie!

Frank Bogers Fotografie16 juli - 09:21

I love this style.

Mirjam Romijn17 juli - 05:59

Prachtige serie foto’s zeg! Wat moet dat een heerlijk sfeertje geweest zijn, het ziet er allemaal geweldig ontspannen uit….

Mirjam17 juli - 08:06

Hey meisje,
Wat een prachtige shoot ook weer! Ik denk dat de locatie wel heeft geholpen, wat fantastisch dat dit allemaal buiten kon…
Lekker ontspannen sfeertje heb je mooi op de plaat gezet…
Ik ben en blijf zo trots…
Liefs van mij,
XXX

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu