Boekreview – Style me Pretty Weddings van Abby Larson + een winactie!

Style me Pretty Weddings-1Vandaag eens een compleet andere blog dan jullie van me gewend zijn, maar (volgens mij) wel een nuttige! Het boek Style me Pretty Weddings van Abby Larson ligt inmiddels alweer een paar maanden in de studio, en ik raad hem heel vaak aan aan toekomstige bruidsparen die bij me op bezoek komen. Hoogste tijd voor een boekreview dus!

Dit boek, en de bijbehorende website van de schrijfster (klik!) staat bol van de inspiratie voor bruiloften. Vergezeld van prachtige foto’s worden er vele ideeën voor de styling van je bruiloft opgesomd, en hier en daar wordt het geheel opgeleukt door leuke DIY-projecten. Achterin het boek bevindt zich een complete Do It Yourself-sectie, met diverse leuke projecten om zelf mee aan de slag te gaan. Voor de creatieve bruid en bruidegom een must dus!

Ook als je alleen op zoek bent naar ideeën voor de aankleding van je bruiloft (en denk hierbij aan alles van de uitnodiging tot de bedankjes, en van de versiering van de ceremoniezaal tot de taart-tafel tijdens de receptie), is dit boek een grote aanrader.

Enig nadeel kan zijn dat dit boek geschreven is voor de Amerikaanse markt, en niet alle in het boek genoemde producten even gemakkelijk te vinden zijn hier in Nederland. Maar dit valt eenvoudig op te lossen door eens rond te kijken op websites als Etsy (klik!), waar diverse creatievelingen hun producten aanbieden, en waar vast en zeker voor iedereen wel wat leuks te vinden is.

Ik heb dit boek zelf besteld bij Bol.com (klik!), en ik heb er €24,99 voor betaald.

Eén van jullie gaat dit boek gratis en voor niets thuisgestuurd krijgen, want ik heb besloten er eentje te gaan weggeven!

Wat moet je hiervoor doen? Heel simpel! Volg de volgende twee stappen:

1) Like de Facebookpagina van Sanne van de Berg Fotografie:


2) Laat hieronder een comment achter, waarin je verteld waarom jij vindt dat je dit boek moet winnen.

That’s it!

De winnaar wordt op 31 maart bekend gemaakt, succes iedereen!

 

 

Update 7 april: Sorry voor de vertraging, de winnaar is inmiddels bekend! De nieuwe eigenaar van het boek is geworden:

Jessica Lindeman

Gefeliciteerd! Ik neem contact met je op :-)
Jeske Walraven11 maart - 13:10

Hee Sanne! Mijn super lieve vriendin Sabine gaat deze zomer trouwen. De inspiratie uit het boek gecombineerd met Sabine’s creativiteit lijken mij een gouden combinatie :) En daarnaast is ze gewoon ontzettend lief en verdient ze zo’n mooi cadeautje!

Mirjam Romijn11 maart - 20:08

Prachtige boek review, van een heel mooi boek, vol met leuke en handige tips…..

Mirjam11 maart - 21:10

Hey meisje,
Ik denk dat dit boek voor heel veel mensen een heerlijk boek zal zijn. Het staat boordevol met leuke ideeën en heel goede diy tips… Wie het wint zal er heel blij mee zijn…
Ik blijf trots op je…!
Liefs van mij,
XX

Jessica Lindeman21 maart - 11:48

Hoi Sanne, Ik zou graag dit boek willen winnen! Jij komt onze bruiloft fotograferen en mede met dit boek zal de bruiloft er heel mooi gestyled uitzien ;-) Tot snel!

Volg mij

instagram @sannevdbergfotografie

Menu